O meserie de sezon banoasa

Pentru cei care frecventeaza copoul des, stiu ca langa balena, in fiecare an, si mai ales in perioada in care studenti se cazeaza, apare tipu` care face chei, stingher, la locul lui isi vede de treaba nederanjat.

Nu cred ca s`ar supara ca studentii sa se cazeze si de 3 ori pe an, tinand cont de banii care ii ies(o cheie normala cam 3-4 lei, in functie de cum te intelegi cu el).
Imi aduc aminte de acu vreun an sau doi, cand am venit de 3 ori din codrescu ca sa fac o cheie si nu i`a dat de ca si pana la urma stiti ce`am facut? am adus butucu` cu totu` si n`a scapat omu` pana n`a facut cheia sa mearga la fix. Trebuie remarcata rabdarea de care a dat dovada de fiecare data cand se apuca sa`mi faca o cheie noua, mai rar asa rabdare, si mai ales no extra charge

Imi plac tipul asta de oameni care pensionari fiind, isi gasesc ocupatie, fie datorita faptului ca nu pot sta locului si trebuie sa munceasca ceva, sau din pacate, de cele mai multe ori cauza fiind lipsa banilor Tot respectul pentru ei. Cu ocazia asta mi`am amintit si de taica`miu pe care din pacate, din pricina timpului si mai ales a distantei il vad destul de rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *