Ce e corect?

Daca tot am pus adineauri o poza haioasa de prin kaufland am facut cumva legatura si cu ce aveam de gand sa ma zic pe aici. Treaba e in felul urmator: un om care este prins la furat in kaufland, ca ia de 10 lei, ori de un mil, daca vrea sa scape ori bifeaza rapid un mil jumate, ori daca nu are de unde olecuta de dosar penal. Pana aici sa zicem ca e ok cat de cat. Ce te faci cand angajatii fura?ii aplici aceeasi pedeapsa?

De ce zic asta? Recent, acu vreo 2 seri un angajat mai vechi a fost prins, nu stiu exact pe unde le avea bagate cu vreo 3-4 batoane de salamior de ala bun, vreo 2 pastrame, olecuta de cascaval afumat si niste persil la 2 kile. L`au pus frumos la pozat de parca ar fi facut reclama la ele, si dupa cum circula vorba cica i`ar face si un dosarel penal ca asa se cuvine. Stau acu si ma gandesc: la el de ce nu se aplica regula de 1 mil juma? Cu ce este el mai cu 4 coaie?

Nu stiu daca este bine sau corect ca atunci cand esti prins cu matza in sac sa fii iertat, ca asa se cheama banii pe care ii dai, sau sa fii dus direct pe la politie. Daca stai sa te gandesti cu un dosar penal esti pe viata bifat, de aceea daca ai de gand sa faci asa ceva eu zic sa te gandesti de 2 ori.
Faza si mai faina era ca la ceilalti angajati le era frica c`o sa`i dea in gat:))
Traiasca Romania cu tot ce e prin ea

3 thoughts on “Ce e corect?

 1. Cristina Ipate

  Ai dreptate pe undeva, dar ce te faci cand te duci in magazin ca omul si ai in geanta ce are orice femeie: servetele de vreo 3 feluri, parfum, guma de mestecat, sticla de apa,pungute de alune sau alte prostii, etc. Si nu te opresti la nenea paznicul sa iti puna etichete pe ele, ca doar sunt in geanta, ce naiba?! Sa iti lasi geanta acasa? Iar cand ajungi la casiera te trezesti cu acelasi paznic in dreptul tau ca vrea sa vada ce ai in geanta, si de ce il furi si tot asa? Si vorbesc din experienta. pana nu ii ameninti ca iti suni avocatul si OPC-ul nu se potolesc.

 2. admin

  la cate are o femeie in geanta ar fi chiar culmea sa puna etichete pe fiecare in parte
  eu ma refeream la faptul ca, ori ca furi un lmd, ori un batond e salam te astepta aceeasi pedeapsa..

 3. Cristina Ipate

  pai, nu noi am vrut egalitate?! 🙂
  sincer, cred ca dosarul penal e singura chestie la fel pentru orice hot. Mai departe, conteaza ce judecator prinzi si in ce toane: daca iei inchisoare cu suspendare sau fara 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *