Istoria telefoanelor mele..

Istoria incepe trist, eram prin clasa a10a(2002 cred)cand am facut prima combinatie cu un telefon. Era un sony ericsson t10, cu claputa, verde…mi`a venit la pachet cu 2 acumulatori, am zis eu ok, e bun asa, daca nu e bun unu e bun celalalt. Ghici ce, nu era nici unu bun:))

Unu ma tinea aproape o zi, altu` cateva ore. Dupa 3 bipuri, si eventual 2 minute vorbite(nu te suna nici dracu pe vremea aia) se descarca automat si plangeai langa el. Am dat pe el parca vreo 80 ron. Am apucat sa-i cumpar o husa si alt incarcator, dar cand am vazut cum face l`am dat mai departe cu 75:)). Asa da afacere..

Cand am vazut ca nu se poate cu telefoane luate de la baieti, m`am hotarat sa`mi fac un abonament. Primu telefon luat pe abonament era un alcatel ot320 polifonic, vibratii, o nebunie. Am forjat telefonu` vreun an, ajunsese sa ma tina o zi bateria, l`am plimbat prin service ca`si pierdea semnalul,l`am vandut bineinteles si apoi am facut o fidelizare, ca tot se facea anu`, am fost la bacau dupa un orange shop, ca in piatra neamt nu era si m`am innoit cu un nokia 3410 pe verde de care eram foarte mandru. Bateria tine 4-5 zile, vorbeam deja mai mult, boierie curata. A tinut un an, pana la urmatoare fidelizare bineinteles, cand a aparut un K510i, cu mp3, camera 1.3mpx, memorie de 28mb!!!mi`a placut super tare telefonu`, era destul de dotat pentru acu vreo 2 ani..In aceasta perioada m`a mai prostit femeia, si mi`a dat spre folosire un nokia 1600 pentru cateva luni, telefon super bun, cu baterie care tinea de te plictiseai.

Am crezut intr`o vreme ca stie sa bea, asa ca i`am dat bere..a facut un pic de coma alcoolica si`a inceput sa moara treptat. L`am dus la reparat, l`a curatit de i`a sarit ochii, pardon tastele(parca avea dulceata pe el, asa rau se intarise berea pe el), si era ca nou. L`am mai tinut pe asta inca vreo 2-3 luni, apoi l`am vandut si m`am conbinat de la baieti de un w800i, telefon pe care il am si acum si sunt super multumit de el, si cu care sunt facute 90% din pozele de pe aici. Ma gandesc sa`l schimb ca deja are un an si ceva si multeee ore vorbite pe el, dar nu ma pot hotari la un alt model, care stiu sigur ca va fi tot un sony ericsson. Am mai avut si alte telefoane, luate pe diverse fidelizari, mocaciuni, pe care le`am vandut rapid si nu merita mentionate.

12 thoughts on “Istoria telefoanelor mele..

  1. underthebridge

    eu am un N73 acum, sunt multumit de el. inainte am avut vre-o 4 SE si mi s-au parut foarte faine si bune. daca il schimb cel mai probabil imi i-au un SE. is bune si mai ieftine decat nokia.

  2. Cristina Ipate

    E scump dar face banii. Ultimul meu ericsson era asa bun ca, daca indrazneam sa-i dau drumul de la 2 cm pe birou imi dadea sim dislocated(ori ceva de genu’)

  3. Pingback: Istoria telefoanelor mele - in blogosfera « Argintul de cristal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *