I`m the invisible men

Fusei azi, din pricina unei plictiseli crase si a unui coleg care`a dat sfoara in tara ca sunt reduceri prin carrefour, la cumparaturi. Pana aici nimic iesit din comun. M`am plimbat printre rafturi cautand un hanorac(ca asta voiam) la super pret si n`am gasit nici de unele. Cand eram gata sa cedez il sun pe colegu` si ma ghideaza spre drumu` cel bun. Azi pot spune ca aproape am inteles femeile cand vine vorba de cumparaturi. Dupa ce`am gasit cam ce cautam, ma duc sa probez. Fiind sezon de reduceri la cabina de probe full. Erau oameni care intrasera si cu cate 10 articole..wtf??Ma asez frumos la rand pe acolo si asateptam o minune. In 2 min se elibereaza o cabina, eu ma uitam complet aiurea, si cand tusti pe langa mine una cu un morman de haine la probat..Helloo!!i`am here..aia nic, deja se baricadase. Asta a fost prima tura.

M`am probat eu, bineinteles ca nu mi`a placut si revin la stand. Aleg alt produs, din nou la probat. Nu ma intrebati de ce n`am luat mai multe o data ca nu stiu. Cand ajung la proba, aceeasi situatie. Tura asta m`o fentat o familie cu 2 copii cu un carut plin cu de probat. Iar n`am fost pe faza si mi`am luat`o. M`am uitat urat la ala, ca altceva nu mai puteam face. La a4a incercare gasesc cam ce cautam, nici prea tipator, nici tern. Bucuros ma duc spre casa, si in drumul meu vad altceva, un hanorac pe care il ochisem si mai devreme, dar din pricina drumurilor pe care le`am facut am uitat complet de el. Dau jos textila, in mijlocul magazinului bineinteles ca deja parca nu prea mai aveam chef sa mai stau iar la rand, probez, totul ok, adjudecat.
Si asa m`am ales cu`un hanorac fain, zic eu, la reduceri. Imi pare rau ca n`am apucat sa fac si vreo 2 poze la dezordinea care a ramas dupa .

5 thoughts on “I`m the invisible men

 1. menialy

  :)) un barbat la cumparaturi pentru el cand sunt reduceri. Asta merita pozata.
  Daca ai fi procedat asa(cu probatul) de la inceput ai fi economisit o dupa-amiza intreaga. Asa iti trebuie daca nu ai luat o femeie cu tine!
  Pana la urma….2 bucati sau una?! Ca m-ai lasat in ceata.

 2. menialy

  adica ai stat jumatate de ora la cabina ca sa iti iei un hanorac probat in mijlocul magazinului. :)))
  eu l-as fi luat si pe celalalt de ciuda ca a trebuit sa stau la coada. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *