De ce sunt pitipoance la TV?

Sa luam o pitzipoanca dornica de afirmare, sa zicem ramona gabor, dar n`o sa ma refer strict la ea.

Ce`a facut fatuca asta?si`a reparat genunchii, nasu`, sanii, si cine mai ce si`a mai facut pe la trupusor sa arate cat mai bine. Intrebarea care urmeaza este, bineinteles, de ce? Oare fatucile astea cu`un coeficient de inteligenta indoielnic realizeaza ca acum e momentul lor, un fel de acum ori niciodata?

Spera saracele ca vor gasi si ele un baiat bun si la locul lui(cu casa, masina bengoasa si multi bani neaparat) care sa le asigure viitoru`. Aici intervine partea haioasa: prin cate paturi topaie saracele ca sa`si atinga scopul final?Prea multe..tot felul de baietei de bani gata, care le promit marea cu sarea pana le aduc in pat. De aici incolo vedeti in ziare ce se mai intampla..cine se mai desparte, cu cine se mai cupleaza una alta..

Aici putem generaliza si la toate specimenele de genu` asta care nici macar nu`si dau seama ca despre ele e vorba.
Mai are rost sa vorbim de crudu` de la neata cu razvan si dani care`i proasta facuta gramada?
Sa nu fiu inteles gresit, dau bine pe sticla fetele astea, dar poate inafara de supt cand se da castingu` ar trebui sa le puna sa formuleze si`o propozitie doua in limba romana..Sau poate nu este asta interesul?

4 thoughts on “De ce sunt pitipoance la TV?

  1. zoey

    Romania(si nu numai)e plina de astfel de”specimene”si mi-e greu sa cred ca va avea curand loc o schimbare:-??.Insa mi-e urat cand observ ca majoritatea adolescentelor aleg sa copie mai sus mentionatele domnisoare.Cum o sa fie oare peste ani?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *