Azi am invins

Azi, pentru prima oara in ultimu` an am reusit sa inving tolomacu` de cafea(ca eu asa ii zic). Tolomacu` de cafea e aparatu` care ofera cafeaua cea de toate zilele si de care recunosc spasit ca sunt dependent. Da`mi elita sau jacobs sau don cafe ca te refuz sincer. Cafea mai buna ca la tolomacu` meu nu exista nicaieri:D

Sa continuam povestea: tolomacu` meu e smecher: nu are niciodata rest, si cand il are il da chibzuit, adica, cafeaua cu lapte e 70 bani, bani un leu, da rest bineinteles 20 bani..na..pentru deranju` omului care vine sa`l umple. Am mai uitat ceva, tolomacu` meu are personalitate, nu accepta decat anumiti banuti de 10 bani si poti sa te chinui cat vrei.

Azi, 21.02.2009, in saracia pricinuita de criza, aveam exact 70 bani, exact cat e o cafea mucha lucha cum o alint eu: infig rapid moneda de 50 bani, ca alea merg la sigur, apoi pe rand cei doi de 10 bani si vreti sa ghiciti? N`a vrut dom`le: de lovit n`am voie, deci nu`mi ramanea decat sa incerc pana il pacaleam. La a10a incercare l`am dat gata si cred ca e prima oara cand il prostesc. Probabil n`am incercat suficient de mult pana acu. O singura data mi`am scos parleala cu el, si anume atunci cand tipu` care se ocupa de el a uitat sa traga nu stiu ce chinga. In acea zi am baut peste 10 cafele, si m`am scos cat pentru toate datile cand nu mi`a dat rest la 1 ron.
Azi, precum ziceam, zi istorica.

15 thoughts on “Azi am invins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *