Ziua internationala a melcilor

Nu, nu`i azi.

In acest articol o sa ma refer la soferii care fac orice altceva in masina inafara de condus. Si anume, vorbit la telefon, shimbat posturi de radio pe vreo 3-400m, arangat coafura, futut femeia, in general orice activitate care ii prinde asa de tare cand uita ca sunt pe`un drum public si mergi cu 30km/h spre disperarea soferilor din spate.

In ultimele doua zile am avut numai bafta de asta. Cum sa mergi cu 30km/h cand ai ditamai cardu` in spate? Era ieri una care se aranja si vorbea la telefon in acelasi timp!!WTF??N`ai avut timp de asta acasa?Este inutil sa va zic cata carnita si`a luat aia. Daca ai iesit pe drum, apă`i calc`o maica, n`o bate in cap.

Si daca tot am ajuns iar la asta cu drumurile sa ma iau si de soferii de tir. Oameni buni, sunt 2 benzi late si foarte late!Este de preferat ca tu, ca vehicol de 20 tone sa alegi prima banda (nu jumate din prima si jumate din a2a), ca na, esti mai lent si n`are rost sa tii oameni in spate. Ei pe dracu`: merg astia pe banda doi c`o nesimtire si c`o viteza de nu`i adevarat si sa`i vezi cum fac cand ies de pe prima banda pe`a doua, eu unu nu cred ca se asigura, cel putin asa mi`a lasat impresia.

Ce propun eu, sa se faca o zi in calendar marcata cum vreti voi, zi in care toate specimenele de mai sus sa conduca nestingheriti, zi in care eu sa stau in casa si sa ma uit pe balcon sa rad de ei.

11 thoughts on “Ziua internationala a melcilor

  1. Robintel

    :)) Dude, eu când conduc nu fac nimic altceva. Nici muzică nu ascult. Nu răspund nici la telefon. Nimic. Dar nici n-o prea calc… :)) Adică merg cu 58 în localitate, dar atât. P-afară dau şi io un 80 că nu e grabă… 🙂 Dar nici nu prea merg pe banda a 2-a. 😀 Nu înţeleg voi, restul, unde vă grăbiţi! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *