Orgia de la miezu noptii

Se intampla anu trecut prin vara si chiar daca admiratoarele mele s`ar si asteptat, nu, nu sunt eu protagonistul.
Pe vremea aia stateam in camin si mai faceam cate`o escapada mai nocturna sa ma intalnesc cu prietena sa mai stam la un suc pe bancuta in parc.

Intr`una din seri, pe la vreo 2-3 noaptea dupa intalnirea nocturna mergem la ea sa dormim, ea stand intr`un camin alaturat(si da, chiar m`am dus sa dorm). Spaguim portarul, urcam repede sus, ne bagam regulamentar in patut si sa`i dam somn.

Nu trec 10 min cred, ca incepe una sa zbiere. Si cand zic zbierat, se auzea pe afara. Era una care facea diverse treburi cu fereastra deschisa, de fapt nu cu fereastra, cu un barbat, intelegi voi. Ca sa fie totul si mai frumos, vis a vis de camin, la o distanta foarte mica era o casa cu un gagiu, care la randu lui nu putea sa doarma din cauza zgomotelor.
Partea faina la el era ca avea vedere destul de centrala pe problema, si nu inceta sa`l incurajeze pe mafeu cu diverse onomatopee gen:”asa”, “dai mai tare “, “arde`o pe cumatra”. La un moment dat mai iese una care era nefututa de mult pe la geam si`i mai tranteste si aia o incurajare:”dai si sus ca poate asa tace din gura”.

Toata treaba asta a durat cam inca jumate de ora, timp in care au fost iubiti de jumate de camin, pana cand s`a dus portaru` sa le atraga atentia ca fac prea multa galagie. Are rost sa va zic ca asta e o faza de genu`: trebuie sa fi fost acolo:D
Sper ca v`a placut povestea de azi

Tagged on: , , , ,

12 thoughts on “Orgia de la miezu noptii

  1. Lirca

    cand mai e cineva in camera parca e mai tare….ca tre sa faci liniste liniste si sa ai grija sa nu scartaie nici patu sau sa-l faci pe ala de deasupra sa simta ca merge cu barca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *