Amintiri din camin 2

Continui seria povestilor cu patanii din camin, azi, partea a2a

Cat timp am stat in C2 Targusor, am avut o femeie de serviciu data naibii. Inchipuiti`va o femeie cam la 30 si de ani, blonda, uscata, cu buzele subtiri care facea ca traiul nostru in camin sa fie plin de suspine la fiecare pas.

Femeia pornea starpirea studentilor cam pe la 6.30-7.00 cand incepea sa vorbeasca din capatul holului cu o alta distinsa doamna, panarama ce avea ca efect trezirea studentilor, trimiterea ei in cele mai adanci cotloane ale vaginului mamei ei si multe alte conexiuni intre pula lor si saraca femeie.

Femeia avea vadit boala pe noi, si tin minte momentele de groaza pe care le traiam cand ne duceam pe la ora 7 dimineata la baie, fix dupa ce`si incheia rondu` pe la bude, si aveam de indurat cel mai criminal miros de clor, miros care l`ar fi facut invidios si pe hitler cu lagarele lui de concentrare de omorare in masa.

Eu mi`am si luat`o destul de original de la ea. Imi cumparasem blugi de cateva zile si erau cam la a2a purtare. Dau dimineata sa ma duc la buda, femeia bineinteles in transee, dadea cu mopu` cu clor cum da popa cu cadelnita la slujba. Mi`a trantit o urma de clor pe blugi de sus pana jos, si`am devenit astfel cel mai trendy din camin in doar 2 secunde. Nu va zic ce`a fost la gura mea, am crezut c`o bat acolo, nu alta.

Aaa, femeia mai avea inca 2 hibe…Una la mana, avea o placere sadica sa fumeze in camera unde se uscau lenjeriile si doi, avea o placere deosebita sa intre peste tine in camera fara sa bata la usa, fara nimic.

Nu garantez ca povestea de mai jos e reala, dar stiindu`i pe cei care sunt personajele principale tind s`o cred. Dupa bunul ei obicei, incepe femeia turul prin camera neinvitata. Baietii veseli o asteptau. Ce fac nebunii mei: poc chilotii jos si dai laba, astfel incat, in momentul in care femeia a intrat pe neve in camera i`a gasit pe toti cu pulile sculate gata de apel.. a tipat ca din gura de sarpe. Mi se pare ca aia a fost ultima oara cand a mai facut asta.

Umbla vorba prin camin ca s`ar fi ars cu vreun student pe`un pachet de tigari:))
Am foarte amintiri de prin camin si sper sa nu fi facut o mare varza din povestea asta, oricum povestile continua ca mai am suficiente.

5 thoughts on “Amintiri din camin 2

    1. admin

      da, in c2 2 ani inainte de a`l renova cand erau portari de la universitate, si c3 la fel 2 ani..
      am mai avut si un an de c6, frumos acolo la fete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *