Hai sa intelegem femeile

Inca o dilema pe ordinea de zi:

In proportie covarsitoare zic eu, femeile sunt cele care zic ca nu mai merge, ca trebuie sa inceteze relatia. Cand zic in proportie covarsitoare ma gandesc la faptul ca, atata timp cat barbatu` are o bucata de **** la dispozitia lui nu`i prea arde de despartire.
In lumina celor prezentate mai sus, daca femeia stie cand va pune capat relatiei, va putea cu certitudine sa presteze un ultim futai de neuitat, ceea ce inseamna, in cazul in care l`ai primit si`a fost asa cum n`ai mai pupat de mult timp, ca femeia a fost cat de cat multumita de tine si vrea alta ****, nu neaparat ca a ta nu mai e buna, da na, pentru diversitate.

Daca n`ai primit acest ultim futai, e clar ca esti un porc misogin, care nu`i pasa decat de sentimentele lui si`a ranit`o foarte tare.

Intrebarea mea este: de ce barbatii nu dau zona asa repede ca femeile? Nu sunt sigur pe ei, sau e mult mai greu pentru un barbat sa inceapa o noua relatie?
Are rost sa incercam sa intelegem femeile?

13 thoughts on “Hai sa intelegem femeile

 1. admin

  @lucian:e si mai bine..been there, done that..
  @viorel: ma enerveaza la culme ca au puterea asta, sa faca orice din barbat..si mai ales daca da peste unu` care n`a vazut putza in viata lui..
  @alin:is putine care fug dupa pula, si se intampla cel mai ades la cele care n`au avut decat una si vor sa mai experimenteze.
  din experienta, zic ca`i mai bine sa iei una care a mai avut de`a face cu asa ceva..

 2. seaqxx

  Viorel a pus punctul pe i. Este foarte greu să pui punct unei relații. De multe ori bărbații se complac și speră ca totul să se rezolve de la sine în loc să își adune curajul și să spună:GATA!
  Toți ne temem de singurătate, dar bărbații si femeile probabil o pecep diferit. O femeie se poate simți singură și când este într-o relație, din diferite motive,(cel mai des lipsa de comunicare) și atunci terorizată de asta caută orice cale de ieșire(asta nu înainte de a se convinge ca e paranoica și poate i se pare). Asta include căutarea altcuiva care s-o facă să nu se mai simtă singură și ieșirea din relație. Cele mai multe sunt lașe și preferă mai întâi să îl gasească pe respectivul, iar apoi să iasă din relație.
  Pe când bărbații, nu cred ca sunt mulți care pot să spună că s-au simțit singuri într-o relație. Pentru că oricăt de prost ar merge lucrurile, dacă seara înainte de culcare se rezolvă și se lasă cu futai, ei au impresia că de fapt nu s-a întamplat nimic și totul este în regulă.
  Asta e mare diferență între sexe, de cele mai multe ori la femei se adună bilele negre, la bărbați sunt aruncate și uitate la primul futai.

 3. Robintel

  Dude, cu femeile te înţelegi bine câtă vreme le arăţi că ai cojones. Când te înmoi ele simt asta şi esploatează la maxim. Nu vreau să fiu curajos/ inconştient/ dur/ etc. N-am de ales. :))

 4. EBogdan

  Femeilor le place sa fii spontan, misterios si bun si rau, si tandru si brutal, dar cand dai in plictiseala esti neinteresant si esti alungat.
  Un barbat prefera simplitatea si o relatie fara batai de cap .. pe cand femeia vrea actiune ,,, yeahhh baby !!!

 5. Alice Margot

  În ordinea importanţei:
  1. N-are sens să încerci să înţelegi femeile. Uneori nici ele nu ştiu de ce au făcut un anume lucru într-un anume fel.
  2. De ce trebuie să le înţelegi? Fiecare om a trăit o serie/combinaţie unică de evenimente care îl face să aibă felul lui de a vedea viaţa.
  3. Am citit un studiu în urmă cu câţiva ani în care se spunea că 75% dintre relaţiile sunt încheiate de femei. Motivul ar fi fost că bărbaţilor le este mai uşor să fie infideli pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *