Nici nu stii ce sa mai crezi

Ii vezi pe unii dintre ei prin intersectii, pe la intrare la biserici cu mana intinsa si`ti cer un ban. Cre c`ar trebui sa reformuleze un pic ca un ban nu mai este ce`a fost:)). Unii chiar mai tupeisti, au si pret fix, cel putin un leu, si de nu i`l dai te mai trezesti si cu flegma intre ochi (n`a fost cazu` meu, ca eu nu le dau deloc)

Nu zic ca este o placere sa traiesti cu un handicap, dar nici sa`ti faci din asta o unealta pentru a castiga bani usor. Circula povesti, pe care sunt sigur ca le stiti cu totii, despre tigancile care isi schinguiesc copii de mici ca sa poate face un ban pe la adolescenta cu ei. Cam ce pedeapsa ar merita pentru asa ceva? Sa nu`i rupi si ei o mana daca`i face asta??

De la ce m`am luat? Am gasit pe calculator niste poze pe care le`am executat mai demult, si n`am apucat pana acum sa le incadrez undeva. Pesonajul pozat, pe la ora 12 serveste traditionalul paharut de dimineata (de ce zic ca`i traditional? barmanu` a iesit in prispa sa`i dea licoarea, si na, va dati seama ca l`a antrenat asa cum Pavlov facea cu cainele), mai “merge” cativa metri, isi vomita si matele din el, mai merge oleaca se mai sprijina de ce poate, si abia dupa 10 minute pleaca in treaba lui. S’a resemnat omu` cu viata lui? Oare chiar nu`i mai ofera nimic care sa merita sa se trezeasca dimineata? Mi se pare un act de lasitate din partea oamenilor sa se refugieze in bautura. E ca si cum ai preda armele in fata inamicului, o data intrat in acest cerc cu greu mai iesi la suprafata.

Tagged on: ,

One thought on “Nici nu stii ce sa mai crezi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *