Nesimtire curata

Oare hotii din ziua de azi nu mai au nici o jena? S’a ajuns, asa cum a fost si cazul meu de altfel, sa fii furat ziua in amiaza mare de fata cu suficienti de multi oameni, si nici unu` bineinteles sa nu stie nimic? Totusi, nu prea ai cum sa spargi un geam la masina fara sa nu se auda, si mai ales sa pleci fugind cu ceva in brate, cazu` meu, detectoru de radar, chiar asa, fara sa nu bage nimeni de seama. Oricum, am devenit usor paranoic de acu, cand plec din masina ascund tot ce ar putea sari in ochi si verific de 2 ori usile sa fiu sigur ca nu le`am uitat deschise.

Imi pare rau c`a trebuit sa invat toate astea din proprian experienta, dar e bun si asa, si e bine macar ca n`a fost ceva cu mult mai valoros. Am fost la politie bineinteles, si`am intregit lista celor pagubiti, si fara nici o sansa sa`si recupereze bunurile…pentru ca, citez:”chiar daca ii prindem, mai mult ca sigur sunt minori si nu le putem face nimic..”

Mi`am adus aminte de incidentu` de mai sus, cand am vazut in parcare la carrefour, cam pe la 8 seara, o masina deschisa intr`un mod ciudat si fara proprietar. M`am uitat de departe ce lipseste din ea, si stupoare, s`a deschis sezonu` la detectoare de radar:)), aceeasi problema ca si la mine. Nu stiu cum au reusit la el, dar macar nu i`au spart geamu:D

In final, oameni buni, nu lasati nimic prin masina, lucruri ce ar putea atrage atentia hotilor care dupa cate se vede sunt foarte activi in ultima perioada. Se pare ca toti cei care au ramas pe dinafara prin tari straine, au ajuns in romania si nu prea au ce manca..GRIJA MARE!!!!

8 thoughts on “Nesimtire curata

 1. Marin Vasile

  Eu am vazut o toyota nu stiu cum in parcare la careffour cu geamul din spate deschis destul de mult incat cineva sa bage mana si sa deschida portiera din fata.

  Se pare ca unii oameni chiar vor sa invete lectii dure din propria experienta.

 2. ana

  poi daca e vorba de…aiureala sa i zicem asa(cu toate ca as numio altfel) am vazut acumd de curand o masina inchisa cu cheia uitata in portiera…
  si daca acum e sezon de detectoare de radare era mai de mult la moda sa furi oglinzile de la masini si evident nesimtirea si mai mare era ca ti le vindeau inapoi

 3. diaan

  :)) De la mine daca vor un halat si ceva carti…gen gnatologie,cariologie :)) altceva nu prea au ce…aaa ceva gunoaie :))
  Dar sa observam modul de a parca al domnilor/doamnelor posesori/posesoare de masini suficient de mici…o adevarata opera de arta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *