Pensionari comunisti

Sunt sigur ca`i stiti cu totii, ii aveti cu totii prin bloc. Ei sunt acei oameni fara ocupatie, na, au prins pensia, care nu au altceva mai bun de facut decat sa pandeasca tot ce misca prin bloc, sa cunoasca ei tot si despre toti. O alta caracteristica a speciei pensionarus securistus este spiritu` de propritate, care este foarte bine definit, si daca incerci sa i`l incalci ai pus`o cu el pe viata.

Am in blocul in care locuiesc specimenul mai sus expus, chiar m`am si certat o data cu el pentru locul de parcare. Asa a fost de simpatic. Termin de parcat, si apare si el din masina cu tupeu ca ala ii locul lui de parcare de 9 ani si sa ma dau la o parte, ca vin eu de la neamt sa`i ocup lui pretiosul spatiu de parcare. In 4 secunde eram la portiera la el, si l`am intrebat daca are acte cu care sa dovedeasca ca plateste pentru el, moment in care a luat foc si m`a zis: da ce esti organ de control?? Se vede c`o fost securist la vremea lui.

Ia uitati`l in actiune: la 4 si ceva cand am venit era parcat in partea dreapta, in 2 ore s`a eliberat in partea stanga, dar nu locul lui, si peste 2 ore s`a eliberat si locul lui..eu zic totusi ca n`are ce face sa plimbe masina toata parcarea pana ajunge la “locul lui platit”
in primele secunde il vedeti in actiune, apoi abia pe la 1.40 iese din masina sa`l vedeti in toata splendoarea lui..

5 thoughts on “Pensionari comunisti

    1. admin

      ideea era ca omu` coboara din casa sa`si mute masina pana ajunge la locul lui..chiar daca asta inseamna sa coboare de vreo cateva ori pe zi si sa plimbe masina prin parcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *