Cersetorii au mandria lor?

Nu cred ca mai este pentru nimeni asta o necunoscuta. Daca indraznesti doamne fereste sa`i scapi 50 bani cand tariful lui incepe de la 1 ron minim ai cam incurcat`o sincer. Te poti alege c`o flegma intre ochi in secunda doi, sau daca esti mai norocos cu niste injuraturi in treacat.

Sa va zic ce`am patit:cand merg spre casa, inevitabil trec pe la o trecere peste calea ferata unde bariera aia are unele zile cand mai mult sta jos decat ridicata(de evitat sa treci peste 16.45 pe acolo ca staiu lejer pana la 17.30, si nu glumesc). Pe la bariera respectiva isi face veacu` o doamna cu un fâs-fâs cum ii zic eu, doritoare de a spala parbrize contra cost. De obicei nu e prea indrazneata, nu e ca aia care`ti toarna zmecleu pe parbriz si apoi nu mai poti scapa de el. Vine, intreaba, daca nu doreset caprioara nu uda. Interesant e modul in care isi alege “victimele”.

De exemplu, cand is cu masina mea(tot dacie, da mai rasarita) ma mai intreaba de sanatate, dar cand is papucu` de la firma trece pe langa c`o viteza de n`o vezi. Ea nu stie cred ca e probabilitatea mai mare sa vada ceva de la unu` c`o dacie ametita decat de la un burtos intr`un jipan..da na, ea pierde..
Eu oricum nu apelez la serviciilor lor ca`mi face masina mai zoioasa decat e..
Poate reusesc sa`i fac si`o poza zilele astea..

Tagged on: , ,

One thought on “Cersetorii au mandria lor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *