Limba noastra e`adanc ingropata

Noroc cu iasivezi ca mi`a amintit ca ma chinuiam sa scriu de cateva zile despre asta si tot uitam

Asa cum stiti august e sezonu` in care capsunarii nostri vin cu banutii stransi cu sudoarea fruntii(la propriu) si cheltuie ca nebunii pe toate prostiile. Dovada stau si vanzarile crescute din perioada asta. Cei care au fost mai de capu` lor si n`au mai venit anu` asta in tara, ca sa nu mai cheltuiasca banii

Romanii italienizati sunt cei mai prosti soferi, nu stiu daca mai este vreo noutate pentru cineva. Eram intr`o intersectie acu ceva timp si imi bate unu` obrazu` ca nu l`am lasat sa trec, se baga in fata mea pana la urma, si apoi mai sta inca 2 minute sa treaca in capatu` celalalt de intersectie ca nimeni nu`l lasa. Sa nu`i futi una?mentalitate de cacat..

A venit la un moment dat pe la noi pe la serv, un italian get beget(care stia o romana de ar fi dat pe spate jumate din spania-italia people cum le zic eu) cu o ea, romanca, trecuta si ea de prima tinerete. Omu` a spus un adevar pe care putini romani ajunsi pe acolo il recunosc, si anume, sunt unii care mananca paine cu ceapa in fiecare zi numai sa aiba cea mai tare masina si cel mai tare telefon, sau din povestirile altui client, sparg toti banii facuti intr`o saptamana de munca pe 2 beri la cea mai selecta terasa de la drum, doar la impresie sa`i vada cunoscutii. How`s za biaci now??

Mai vine unu` intr`o zi, tot de ala care`a uitat limba, si cere “auricularia”, stiu ce inseamna, aveam bineinteles si i`am zis ca n`am:)). Dac`ar fi stiut sa`i zica in romana poate ziceam ca am, asa..NOT!

Si la urma o chestie haioasa. Vine o fimeie si c`o miscare de du`te vino ce ar facea si pe sandra romain sa rosesca(gen masturbare daca n`ati inteles) cere un zbatatore…uitase si ea saraca limba..

Ce sa mai zici?mai e ceva de adaugat?

Tagged on: , ,

2 thoughts on “Limba noastra e`adanc ingropata

  1. IA(SI)VEZI

    numai ratati. Ma uit de pe balcon si mai vad cate o gagica doua. Mai trec masini si le vad fetele rupte in gura de munca si imi zic “Masina e sigur de italia”….si nu gresesc. Se cunosc de la mare distanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *