Marti 13

Cred ca incep sa devin superstitios. Nu stiu de ce, dar parca prea s-au intamplat multe.

Incep cu cea mai naspa parte a zilei de ieri, si anume primul meu accident in 4 ani de permis. Mergeam frumusel pe-o straduta, care mie-mi parea “mai principala” decat altele si in prima intersectie, cea mai mica si mai pasnica intersectie din tot Iasul (de genu- 5×5 m) nu observ semnul de cedeaza trecerea care era ascuns bine intr-un copac printre frunze si-l pocnesc frumos pe unu- fix cand mai avea 30 cm si trecea. Am franat, frane de dacie (era papucu de la munca) dar n-a fost suficient si tot l-am luat. I-am facut o borta mica in masca si i-am indoiat ceva pe dedesubt. Sa vezi cum functioneaza carma, ma duceam sa ajut de buna voie si nesilit de nimeni o prietena. Ciudat, chiar nu ma asteptam la asta

E de remarcat faptul ca procedura de asigurare, cel putin partea mea, a durat maxim 10 minute(a fost mai mult drumu- pana la metro decat procedura in sine), si fara batai de cap pe la politie. Apropos, sa-i multumesc frumos tipului ca n-a vrut sa mergem la politie ca-mi mai luam si-o amenda, si poate si permisul, asta nu mai stiu.

Asa ca acum trebe sa repar si masina (o aripa, un far, si semnalizarea). Bine totusi ca nu s-a intamplat mai urat, sau ca n-a fost nici un pieton implicat.

Partea a2a:

Nu stiu cum s-a facut, da luni seara, parca sa ma previna a explodat un furtun de pe sub chiuveta si a facut ditamai baltoaca in toata bucataria. M-am trezit dimineata si-am constat cu stupoare ca nu este apa de nici un fel. Am sperat ca au intrerupt-o cei care lucrau la un apartament vecin care m-au tot trezit toata saptamana la 7 in zgomot de pickhammer, dar nu fu asa.
In timpul in care m-am dus tocmai in practiker sa iau teava buclucasa, a venit proprietarul si-a inlocuit el racordul, deci inca o plimbare prin ploaie de-aiurea ca nu-mi ajunsese cea pe la asigurari.
Abia la ora 22.30 a inceput sa curga din nou apa, si m-am putut si eu bucura de-un dus cald binemeritat.

Apoi, ca sa fie meniu complet, m-am trezit noaptea la pe 4.20 si m-am chinuit sa adorm timp de-o ora, ora in care am visat accidentul in toate modurile posibile.
Cam asta a fost ziua mea de ieri, a voastra cum a fost?

7 thoughts on “Marti 13

 1. Anka

  Si pentru mine a fost cu adevarat 13 cu ghinion, mi-am dus sotul la munca si am plecat la cumparaturi.Am mers intr-un magazin nou, si m-am plimbat ca nebuna printre rafturi pana am gasit ce cautam (se mai facea si inventar si era plin de oameni ce numarau marfa de pe rafturi).Mi-am cumparat si o umbrela noua, m-am simtit norocoasa cand am parasit magazinul pentru ca ploua torential, fericita am deschis umbrela, dar am inchis-o dupa 2 pasi, deoarece riscam sa mi-a ia vantul.Asadar, pana la masina am fost facuta leoarca, si eu si cumparaturile. Am pornit spre casa, dupa cateva sute de metri constat cu stupoare ca nu imi mai merge dezaburirea, asa ca m-am chiorat sa vad strada pana acasa.
  M-am certat apoi cu fratele meu , bineinteles ca ne-am impacat apoi.
  Seara cand am mers dupa sot la munca, tot fara sa mearga dezaburirea, a inceput o ninsoare de nu vedeam la 20 de metri, acre a tinut pana am ajuns la locul de munca al sotului.
  Pana la urma , dragul de el mi-a reparat dezaburirea, chiar inainte de a se termina aceasta zi de 13.
  Pana la urma s-a terminat cu bine :)!

 2. bog

  Intr-o zi de 13 am luat acum 2 ani jumate carnetul, intr-o vineri. N-am avut accidente pana acum, si sper sa nu nici nu fie cazul. Oricum, pare bine ca n-a fost nimic grav la tine 🙂

 3. QuadroQ

  Chiar ca nasol… :-?? mereu tb sa fie si Prima Data… ai scapat usor. Hai cu “Doamne`ajuta” ca o viata avem si trebuie sa le facem pe toate 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *