Primul local gay din Iasi?

Am avut o experienta tulburatoare ieri.

Din pricina faptului ca n-am apucat sa mai beau si eu o bere ca omu cu colegii, ne-am hotarat ieri ca e momentul oportun sa reinviem traditia. Pasadena de langa castrol e cea mai buna locatie ca-i cam la jumatea drumului intre noi. Ii las eu pe baieti la bariera si ma duc sa las masina acasa. Cand ajung si eu dupa vreo 10 minute, baietii avea deja vreo juma de bere bauta, ca na, setea era mare. Am observat totusi o chestie interesanta de cum am intrat, in dreapta 4 julai, in stanga in spate inca 4, intr-un separeu pe acolo inca 2 la o masa + cei 2 colegi ai mei. Iin tot barul inafara de chelnerita nu mai era nici picior de femeie.

N-a fost o problema faptul ca nu erau femei in barul ala (sincer nici eu nu mi-as duce prietena acolo), dar a fost cu adevarat neplacut cand un tip care era cumva in fata mea care dupa ce si-a turnat bere in pahar a inceput sa linga sticla si s-o bage in gura ca in filmuletul cu madona (pentru necunoscatori un seach pe iutub madonna blowjob). Am ramas…iaccccc..nu stiam daca sa vomit sau sa rad. Pe undeva mai in dreapta mea observ mai apoi ca era unul caruia i se vedea vreo juma de fund, pentru ca bag seama ca blugii cu talie un pic mai inalta ca sa-ti tina şălile nu prea mai sunt la moda.

Ne-am amuzat de toate intamplarile pana la urma, dar nu cred ca mai calc pana nu vine un pic frigu sa se mai adune si cateva somnoroase pasarele pe acolo.

PS:acest post este un pamflet si trebuie considerat ca atare

Tagged on: , ,

10 thoughts on “Primul local gay din Iasi?

  1. jurnaluluneifete

    de ce sa nu te mai duci …ai ceva cu ei? accepta ideea .. ..exista ..si sunt printre noi ..e viata lor, sa faca fiecare ce vrea cu ea. Plus ca, nu cred ca sunt violenti ..adik nu-i vad in stare sa sara la viol 😐

  2. jurnaluluneifete

    eu acum vreo 4 ani..chiar am fost intr-un bar gay..pot spune ca e funny…sunt unii care chiar sunt imbracati gen Freddye Mercury… se tineau de mana…se mangaiau..eu nu am nimic cu ei.. e o imagine un pic ciudata ..dar asta probabil din cauza ca nu a fost promovata 😛
    obisnuieste te prietene …eu zic ca ia amploare treaba 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *