Recunoaste`ti valoarea!

Priviti la omuletul care ingheata intr-un trabant asteptand la o coada de 500m sa se ridice bariera sa poata trece. Si-a asumat statutul de trabantist si tot ce tine de el chiar in momentul in care si-a inmatriculat masina IS-51-JAF!

Era foarte haios omu`, ca se inainta cu cativa metri la juma de minut, si la fiecare pornire de pe loc omu` innoda 2 fire pe sub bord, se aprindea la fata de la un scurt pe care il producea si mai mergea 2 metri. Sa fi vazut ce nervos a trecut cand a prins drum liber, cre ca-i dadea tare ca nu cumva sa i se opreasca iar motoru:))

Mi-a placut de om, simpatic, cu trabantelul lui de 30-40 ani la care nu renunta nici in ruptu` capului chiar daca ii face probleme zilnic. Desi nu-i inteleg, ii admir pe oamenii astia care investesc timp si bani in treburi care sunt ca si moarte.

Tagged on: , ,

2 thoughts on “Recunoaste`ti valoarea!

  1. Andrei

    Nu stiai ca romanul se ataseaza foarte mult de lucrurile pe care le poseda, chiar daca sunt defecte; din contra spune, lasa ca am sa il/o repar eu cand am timp!?

  2. Shmalex

    Ehee…..mai era unu’ tot cu un trabant, da’ de data asta era Trabant Sedan [(ce de’ampulea suna)….ca si cum asta ar fi Trabant Hatchback….sau Variant :)))], in urcarea de la iesirea din Piatra Neamt spre Roman, pe raza localitatii Turturesti. Pentru necunoscatori, acolo este o rampa cam de 7. Saracutul trabantist, nu mai putea urca, si ca sa fie tacamul complet, nici frane nu prea avea si deja o lua inapoi, in conditiile in care era si ora de varf si pe acolo se circula cam bara la bara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *