Din nou despre service-uri

Hoti mai mari n-am vazut in viata mea. Tin minte c-am dus masina de la firma la ei. Le-am zis sa mai faca cateva retusuri pe ici pe colo, chestii marunte. Sa va zic cat a costat 4 becuri + schimbarea lor? vreo 3-40 ron!!

Hai sa va mai zic una: prin iulie am schimbat la ei brat superior, inferior, placute de frana, bujii. Au fost puse chipurile piese originale si factura a venit pe masura trebii facute. Dupa nici 5 luni de zile, cand am fost la ei sa mai facem o revizie mi-au zis cu seninatate ca trebuie schimbate aceleasi piese ce le schimbasem in iulie (bineinteles ca ei nu mai aveau evidenta la ce-au facut in iulie, si-au cazut ca prostii in capcana). Furt pe fata nu alta!

Nu pot avea garantia c-au schimbat toate alea in iulie, pentru ca n-am stat langa ei sa vad ce si cum pun. Inca una: cat credeti c-au cerut pentru 4 bujii?3.8 mil!!!in conditiile in care la magazinul lor era 52 ron bucata originale de uzina!!Mai vreti exemple?
Nu recomand service-ul asta nici celui mai mare dusman al meu. Aveti grija pe viitor!

Si o invatatura: pastrati facturile/bonurile pe piese, cereti deviz de lucrari, factura pentru lucrarile facute, si vedeti sa cereti neaparat si garantie pentru piese si manopera. Daca le aveti pe toate puse frumos puteti sta fara griji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *