Casa vinului Anghel Mihai

Am avut deosebita onoare si placere de a participa la o degustare de vinuri organizata de Casa Vinului Anghel Mihai la invitatia Mihaelei .

Imi pare rau totusi c`am ajuns destul de tarziu si`am pierdut o buna parte din prezentare, si nici n`am putut degusta din cele 6 soiuri de vinuri prezentate( Mustoasa de Maderat 2008 – Wine Princess, Chardonnay Elite – Domeniile Coroanei Segarcea, Tamaioasa Romaneasca 2007 – Cotnari, Cuvee Rouge – Divin Rezerva – Domeniile Sahateni, Feteasca Neagra – Cramele Basilescu, Frontignan – Domeniile Coroanei Segarcea) din motive obiective. M`am multumit doar sa pozez si sa adulmec pe ici pe colo, ca asta nu iese la fiola.
O prezentare si`o organizare de nota 10. Aaa, si sa nu uit de magicianul Mydas care ne`a prezentat cateva trucuri, pe care bineinteles n`a vrut sa ni le zica si noua:(

Daca doriti un vin bun, la un pret mai mult decat onest, nu va ramane decat sa mergeti la Biroul de Prezentare și Degustare Vin din Str. Anastasie Panu, nr. 50, lângă Cafeneaua Mica, în spatele ei mai exact unde veti primi cu siguranta cele mai bune informatii si sfaturi pentru a alegerea unui vin pentru oricare ocazie.

6 thoughts on “Casa vinului Anghel Mihai

  1. Pingback: Mihaela Anghel » Blog Archive » Degustare cu bloggerii ieseni (si nu numai)

  2. Pingback: Degustari Vinuri » Blog Archive » Degustare cu bloggerii ieseni

  3. Pingback: asd | Alin Balan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *