E foame de bani

Sa va zic de la ce m`am luat..
Ma suna acum vreo luna o gagica, nu i`am retinut numele ca nu`mi statea mintea acolo, si`mi zice cam in 2 minute ca este de la raiffesen bank, care impreuna cu nu stiu ce asigurari de viata(parca aig) vor sa`mi ofere un pachet promotional, ca doar na, eu is prostu ` satului. Ii zic femeii ca am treaba si nu pot sa vorbesc atunci cu ea si ramane sa ma caute ea mai incolo. Mai, nu zic, precizie elvetiana, la ora la care i`am zis eu sa ma caute, ea era in telefon..bineinteles ca atunci cand i`am vazut numarul nu i`am mai raspuns.
Ati crezut vreo clipa ca am scapat?Nimic dom`le..de atunci ma suna cam la 4-5 zile sa`mi zica de oferta. Da oare cine ii mai raspunde? Am vrut la un moment dat sa fac misto de ea, da parca nu m`a lasat sufletu`. Eu tot ii intreb pe toti astia care ma suna de unde naiba au numarul meu?Si ei de colo, de la un prieten al d-voastra! Zi sa mori tu!Le`am zis de atatea ori sa nu ma mai caute cu “oferte promotionale”..da nici nu inteleg..
Poate tura viitoare cand suna ma prinde nervos si`i fut si vreo 2 dumnezei..
Cum i`o fi norocu`..
Peace!

2 thoughts on “E foame de bani

  1. camera21

    “Nu-mi statea mintea acolo”. Ce dracu ai patit??? Nu erai tu ala cu pozele cu gagici goale de la mare? Sa te sune una (deci sa ai nr ei de tel) si sa ai puterea de a o ajuta sa ia niste bani (iti dai seama ce important erai pt ea) si sa nu faci macar 0.1% misto de ea? Daca as fi tac’tu, te-as dezmosteni!!! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *