Iata vin colindatori..

Nasola inventia asta cu interfonu` dom`le, nu prea mai intra nimeni necunoscut in scarile de bloc. Poate asta o fi si motivul pentru care in fiecare an sunt din ce in ce mai putin colingatori. Nu ca le`ar duce cineva lipsa, da poate mai exista printre ei si care au si altceva in cap decat banii. Nu va zic cum a sunat interfonu` in ziua dinainte de craciun. Zicea ca`i linia fierbinte. N`as putea spune in schimb acelasi lucru si despre usa. Bai frate, oare copii astia nu stiu ca s`a inventat soneria? Nu cred totusi ca nu ajungeau la ea..
Sa revenim, copii astia erau zdraveni de tot si foarte bine hraniti dupa puterea cu care bateau. Sa`ti darame usa, nu alta. Daca cumva dormeai aveai toate sansele sa te trezesti, c`ai fi zis c`o luat ceva foc prin bloc si se face strigarea. Imi pare rau ca n`am iesit sa vad ce si cum ca mi`era mult prea lene sa fac asta, si cine stie peste ce gloata de colorati dadeam pe la usa.
A fost totusi un episod hilar. Vecinu` din fata mea primeste 4 astfel de flacai, si dai cantare. Nu aveau o noima. Fiecare in dreptu` lui, cu refrenu` lui, desi practic toti cantau acelasi lucru. Pe la jumate, vazand omu` ca n`are ce sa asculte le intinde banii sa scape de ei. Ti`ai gasit, pana n`au terminat bataia de joc nu s`au lasat. Si dai cu la multi ani sa traiti o mie de ani si alte asemenea, pe semne ca a fost spaga pe masura. Oare chiar se mai astepta sa le mai deschida cineva dupa cum s`a auzit?Vise taica
In alti ani veneau niste grupuri care cantau de te ungeau la inima nu alta. Aia stateau cate 2 ore in fiecare bloc, ca sa va faceti o idee cat de apreciati erau.

Amuzant e faptul ca toti copilasii care au facut un ban de craciun ii sparg imediat pe tot felul de prostii. Am avut pe 26 dimineata la prima ora 2 copilasi care`au cumparat dvd`uri cu desene animate de vreun milion si ceva. Alti au venit cu parintii dupa un mouse, niste boxe, mp3-uri si tot felul de chestii pe care le`au pandit tot anul sa si le cumpere. Sa fi vazut cati bani de 1 leu aveau, mai ceva ca popii.

Sa`mi amintiti sa nu`mi las` copilu` la colindat, doar daca stie vreo colinda dumnezeieste..

3 thoughts on “Iata vin colindatori..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *