Nu va tundeti cand is telenovele la TV

Ce-si zise intelegentu` azi dimineata..ai pleata cam mare, deci la tuns cu tine. Si cum mi se pune pata pe ceva execut rapid ma dusei la prima ora, respectiv 9.15 la tuns. Da, n-am avut somn, fara galagie acolo in spate.

Cand intru era tunsoresa acolo, viziona frumoasa telenovela indiana pe national tv si-si facea chipurile de treaba pe acolo. Mă şăd pe scaun regulamentar şi astept sa ma intrebe si pe mine de sanatate. Dupa vreo 30 de secunde se prinde si aia de scopul venirii mele acolo si ma intreaba cum sa ma tunda.

Cand sa inceapa miscare o vad ca muta televizorul intr-un unghi favorabil vizionarii din orice pozitie. Ce-a urmat, e destul de usor de ghicit. Un dat din foarfec la 5 secunde, 20 de secunde cu ochiu`n TV. Gargara nu puteam sa-i fac, ca parul meu frumos era in mainile ei. Asa c-am rabdat si-am ars-o la bacsis. Nu tare, dar cu siguranta n-a baut un suc de la mine ieri. Sa fi vazut ce fata a facut cand asteptam sa-mi dea restul.

Ce-mi plac mie cei care presteaza servicii si mai asteapta si-n ciubuc pentru munca prestata, cu toate ca-si fac treaba intr-un timp de aproape 2 ori mai mare decat normalul. Un tuns, care in mod normal nu trebuia sa-i ia mai mult de 10-15 minute a durat peste 45 minute. Tineti cont c-am avut noroc ca se terminase telenovela, ca altfel cred ca si acum eram pe scaun.

Deci, grija mare in ce interval orar va tundeti, evitati orele cu telenovele, nora pentru mama, filme indiene.

3 thoughts on “Nu va tundeti cand is telenovele la TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *