Bine ca am bani pe card

Nu mai stiu daca v-am povestit ce s-a intamplat ultima oara cand am zis ca n-am nevoie sa scot bani de pe card. Veneam de la mare acu vreo 2 ani, pe-o caldura istovitoare, plecasem cu rapid/accelerat ce-o fi fost ala pe la 12 de pranz. Va inchipuiti ca nici nu se putea vorbi de aer conditionat sau de geam deschis la trenul ala. Intreb femeia inainte de a pleca: mai scot bani? Mai luam ceva de mancare? NUUU, nu-i nevoie..OK.Am plecat cu 10 lei!! si ceva subtire de tot de rontait (snacks-uri si niste mini brezel parca) pe care le-am terminat dupa o ora. In fata noastra erau doi (un el si-o ia) care au mancat tot drumul numai produse de patiserie, pizza, 4 feluri de suc si alte chestii asemanatoare. Noi ne uitam la aia cum baga in ei si inghiteam in sec.

Trece unul la un moment dat cu diverse chestii de mancat, luam un corn 7 days de 1 leu de kaufland la 3! S-au dus aproape jumate din bani :))
Printr-o gara dupa vreo 3 ore toata lumea buluc la apa minerala. I-am golit saracei femei un frigider plin in 5 minute. Nu stiu aia cu care mana sa dea apa si cu care sa ia banii. Pentru urmatoarele 8-9 ore am facut o foame de zile mari. Trenul n-a avut intarziere decat vreo 2 ore.

Ne-am bucurat in schimb (dupa ce-am scos bani de pe card) cand am fost si-am cerut o paine la un magazin de pe langa gara. 1.1 ron o paine de 500gr!!Cat am stat la mare dadeam 1.5 pe-o incercare nereusita de paine. Noroc cu colegii de apartament ca aveau mancare prin frigider.

Mi-am adus aminte de asta, cand am patit azi cam acceasi chestie. Nu stiu unde mi-a fost capul de-am plecat din kaufland cu mana-n cur si m-am trezit in fata blocului ca-mi trebe paine. Am fost la 3 magazine, 2 nu aveau POS, si al 3lea care avea a refuzat plata cu cardul. Cel mai apropiat bancomat, vreo 500 m! La 36 de grade (cat arata un termometru de la o farmacie) cine avea chef de plimbare? Am sunat un coleg, care spre norocul meu mergea spre casa si mi-am dat bani.
Destul de jenant, nu?

Tagged on: , , , ,

One thought on “Bine ca am bani pe card

  1. Pingback: Da si mie 10 mii | Ciprian's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *