Pentru ca toate mi se intampla mie

(Cred ca o sa schimb titlul blogului..se pare ca in ultima vreme toate mi se intampla numai mie)

Ei se pare ca vecini draguti se gasesc peste tot. Eu chiar credeam c-am epuizat stocul cu cei din alexandru, dar vad ca si cei din tatarasi nu sunt mai presus.
Plec azi dimineata, si undeva prin targu cucu sesizez ca-i ceva in neregula pe spate. Am zis ca-i de la denivelari de la lucrarile lor. Cand ajung si eu la destinatie(kaufland alexandru) ma dau jos si ma uit..o frumusete de pana. Rezolv problema pentru care venisem, si zic sa schimb si roata, sa nu mai merg asa pana la prima vulcanizare.
Ei parca e facut, nu desfac bine 2 suruburi ca incepe o ploaie de n-ai fi aruncat un caine afara. Era de stat. Hai ca daca tot m-am apucat macar sa termin. De la cazatura de la felicia ma tine inca un pic intr-o parte, si va inchipuiti cat de grele par toate de facut.
Dupa 10 minute de ploaie torentiala reusesc de schimb roata si hai la vulcanizare sa vedem pagubele.

Se pare ca am avut un vecin dragut (cred ca stiu si care e, oricum o bucurie tot ii fac si eu) care a tinut mortis sa-mi dezumfle roata. Am avut noroc totusi ca n-am mers prea mult ca pierdeam si cauciucul, si sa fi vazut atunci bucurie.

Eu oricum il mai pandesc, si cand i-o fi lumea mai draga o sa i-o fac si eu. Doar n-o sa stea la panda non-stop. Oricum, incepe sa-mi fie dor de biletelele de la vecini, cel putin alea erau inofensive. Nu putea sa lasa si animalul ala un biletel cu nu mai parca aici?
Asa cum le-am zis si la altii, eu am casco, dar el oare are?

Tagged on: , , ,

3 thoughts on “Pentru ca toate mi se intampla mie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *