In seara asta am fost un dezastru culinar

Nu stiu ce s-`a intamplat cu mine azi, dar treaba n-a fost buna deloc. Dupa ce ca am tinut post de miercuri si m-am abtinut de la toate bunatatile pamantului care parca se ofereau mai ceva ca in alte dati (na, ispita ispita), zis si eu daca tot e dezlegare la peste sa iau sa ma bucur si eu de niste carnita, nu de alta da ii cam duceam lipsa.

Eh, aici a fost prima alegere proasta. Eu tineam minte ca mai mancasem pangasius, dar dupa ce m-am apucat de gratarit la el mi-am dat seama ca n`am mancat in viata mea asa ceva, si l-am confundat cu cod sau merluciu. Dupa 20 minute de tinut la gratar pe aragaz arata de parca abia l-as fi pus. N-a vrut sa se prajeasca neam..si e si prea moale, si parca si un pic iute. Am pus eu piper, dar parca nici chiar asa. Dupa cate se pare cica pangasiusul asta e crescut prin nu stiu ce ape industriale, pline de reziduuri toxice, si cica femelelor li se injecteaza nu stiu ce hormoni ca sa puiasca mai repede..O fi, n-o fi adevarat, nu stiu..cert este un lucru: daca pestii stau in apele alea murdare, ei cum draq de mai traiesc? N-ar trebui ca si ei sa aiba cine stie ce probleme? O fi dezvoltat sa le zicem anticorpi, dar chiar asa?

Apoi, daca tot ma simteam in forma, am zis ca de, macar niste pastai sa fac, acolo nu are ce sa iasa rau. Se pare ca m-am inselat si aici: dupa vreo ora de fiert cu de toate tot nu-mi plac la gust..nici nu stiu ce sa le mai fac..poate intr-un final o sa aiba gustul scontat..

Dupa tot chinul asta, bucataria e plina de vase murdare, si mie tot mi-e foame.
Noroc ca mancasem un cartof pai cu mamaliguta inainte de a ma apuca de toate astea. Parca am stiut eu ceva ca alta masa nu mai vad in seara asta.

De maine carne, ca oricum asta e cea mai buna leguma.

4 thoughts on “In seara asta am fost un dezastru culinar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *