Ce-i cu aglomeratia asta la cumparaturi?

Ce-i cu aglomeratia asta la cumparaturi? Eu chiar nu inteleg oamenii astia. Nu tot 3 mese pe zi mananca? Nu tot 3 zile de weekend sunt? S-a modificat cumva saptamana si nu stiu eu? Au ajuns zilele astea ca oamenii sa stea cate jumate de ora afara in fata magazinului sa prinda un carucior de cumparaturi, in rest, toate celelalte cateva zeci forfoteau prin magazin in cautare de cele trebuincioase, pentru a face sarbatorile “cum se cuvine”. Mor cand aud expresia asta, nu alta..Azi in kaufland aproape nici nu puteai intra/iesi din cauza lor..

Sa-i fi vazut cat erau de nervosi inca de la prima ora, ca era 7 fara un pic si nu-i lasau dom`le sa intre, si cand au reusit intr-un final au navalit ca turcii, nu alta. Oamenii au devenit mult prea nerabdatori, daca stau 10 minute, poate chiar mai bine la casa deja nu mai rezista si incep sa se agite in stanga si-n dreapta ca nu-s suficiente case deschise. Nu serios? Te-ai gandit poate ca din cauza celor care isi iau mai mult decat ar avea nevoie pentru 3 zile sunt toate cozile astea? Azi, fara sa exagerez, cred ca ajungeau cozile pe cateva randuri pana aproape de vitrinele frigorifice. N`as fi stat cred ca nici batut la o coada de peste 20 oameni.

Asta e, oamenii is nebuni, cheltuiesc mai mult decat ii duce punga, magazinele prospera, ratele raman neachitate, ca doar n-o sa faca sarbatorile cu te miri ce pe masă, apoi se vor plange in ianuarie ca nu mai au bani de rata, ca tot bancile sunt oaie neagra ca nu-i mai ingaduie cu ratele.

Noi sa fim sanatosi si fara rate! Si sarbautori fericite, ca nu stiu cat mai apuc sa mai scriu zilele astea pe aici.

One thought on “Ce-i cu aglomeratia asta la cumparaturi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *