Unde e Andra de altadata?

Am fost intotdeauna o admiratoare a Andrei. Vocea ei puternica, modul de interpretare, dar mai ales versurile si ritmul cantecelor ei de odinioara m-au determinat sa o pozitionez in top 3 al celor mai indragiti interpreti de muzica de la noi.

Totusi, se pare ca succesul Inutei peste hotare si noile tendinte din muzica romaneasca au convins-o definitiv sa-si abandoneze stilul. Mare pacat, pentru ca noile piese nu-i fac deloc cinste vocii si personalitatii ei. Nu numai calitatile ei vocale nu sunt puse in valoare, dar am impresia ca ea insasi devine din ce in ce mai mecanica (precum un robotel, ca tot sunt pe val). Probabil ca teama de a nu mai fi in topuri a constituit fundamentul aceste schimbari.

Eu una voi continua sa ascult in continuare melodii mai putin actuale ca “Un lucru sa-mi dai”, “Colt de suflet” sau “Sarutul noptilor de rai”. Sunt dispusa sa pariez cu oricine doreste ca acestea vor ramane in amintirea publicului ei si nu un precum cel mai recent single ai ei “Telephone”, o melodie care are la un moment dat niste ritmuri estompate de populara.

Tagged on: , , ,

4 thoughts on “Unde e Andra de altadata?

  1. M. Post author

    Sunt convinsa ca in cazul sotiei lui are el o alta explicatie in care nu va pronunta deloc acest cuvant “comercial”…

  2. Pingback: Andra de altadata si Valentin Dinu | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *