Pai si apa rece unde e??

Traiesc o tragedie de la inceputul lunii august de cand au taiat astia apa calda in Iasi. Nu tu apa calda, nu tu dusuri lungi si dese.. Mi-am dat seama ca daca as vrea si as avea timp as face o economie majora la apa calda, tinand cont de faptul ca acum cu 5-6 litri de apa rece incalzita puternic fac baie tot corpul si daca insist s-ar putea sa mai si ramana si apa.

Sa zicem ca m-am invatat cu acest aspect si m-am impacat cu ideea ca n-o sa mai fie apa calda prea curand. Zic ei de niste negocieri pe 12 august acuma, dar ma indoiesc sincer ca se va rezolva ceva prea curand.
Si daca cu lipsa apei calde m-am invatat, cu lipsa celei reci am deja o problema. Stau intr-un bloc care este intr-o continua renovare, cu niste note de plata pentru lucrari existente (sau inexistente) fabuloase.

Tot timpul se repara ceva, se strica ceva. Spre exemplu luna trecuta am avut doar lucrari 105 ron!!!Inmultiti cu 144 garsoniere daca vreti sa va faceti o idee asupra faptelor.
Luni era pus afis ca se lucreaza, am inteles asta, n-am zis nimic. Ieri m-am trezit pe la 6.30 ca nu mai avea somn si zic ca fac eu mai tarziu ca doar n-o fi foc. Apa rece a venit abia la 14.30, fix cand trebuia eu sa plec. Fericire maxima. Am o rezerva de 5 litri salvata strategic prin bucatarie si ieri in lipsa de altceva am pus la incalzit vreo 4 litri si am facut baie asa.

O noua zi, aceeasi poveste. Azi tot fara apa rece. Stau si ma gandesc ca daca stateam in pestera as fi facut baie mai des ca acuma. La bafta mea cam pe la 14.30 asa sigur vine apa rece..
Pai daca apa calda n`am, rece cu portia, sa taie si gazul macar sa stim de`o treaba sa nu ne mai incurcam.
Ma duc sa mut bolovanul din gura pesterii sa ma aerisesc macar.

2 thoughts on “Pai si apa rece unde e??

  1. gabriela

    O idee buna ar fi sa te muti la mama ta pana cand se rezolva problema la apa calda pentru ca cine site cat mai dureaza (asta daca locuieste in acelasi oras cu tine. Am trecut si eu prin asa ceva si e groaznic!! Avem nevoie de apa zilnic ca de aer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *