O vizita neasteptata

Fiind primii la parter se intampla deseori ca diverse animaluri sa apara pe la usa pe la noi si sa faca galagie. Am avut un pisic mic si parca la un moment dat a fost si`un catel de ala mic si pufos.
Aseara am avut o pisica bine crescuta, frumoasa, cu o blanita foarte alba si foarte galagioasa. Asa am reperat-o de fapt. Deschidem usa sa vedem ce e. 10 cm cat am deschis usa au fost suficienti ca smechera sa intre in casa fara prea multe batai de cap. Si dai cu miorlaituri, dai cu gudurat pe la picioarele noastre.

Spre marea mea rusine chiar nu aveam ce sa-i dam. Am gasit un pic de iaurt, era un pic rece da a mancat. A continuat apoi sa inspecteze casa, sa miroasa peste tot, deja o simteam cum se punea proprietara peste casa noastra si era venita doar de 5 minute.
Cand am vazut ca nu mai are chef de mancat am apelat la vechiul truc cu dusul mancarii afara si atras acolo. Ti-ai gasit, nici n-am apucat sa las castronul jos ca era inapoi in casa :))

Vanzand astea am luat-o frumos de-o aripa si afara. Sa fi vazut cum punea coada in usa (avea oleaca de coada) sa nu pot inchide usa. Eu am zis ca pisicile sunt smechere, da chiar asa?

Inutil sa va zic c-a mai miorlait vreo juma de ora pe langa usa poate ne prosteste din nou sa-i dam drumu`. N-a reusit.
Sa nu va ganditi ca vai de capu` ei pisica cum am dat-o noi afara.. Avea o blanita alba alba si era foarte ingrijita de unde am dedus ca sigur e a vreunui vecin a uitat-o pe casa scarii.

Tagged on: , ,

6 thoughts on “O vizita neasteptata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *