Amintire de vacanta 2

Continui si astazi cu o noua istorisire de vacanta. Se facea ca ne saturasem de plaja costinestiana si am vrut sa incercam o alta, despre care auzisem ca e foarte curata si animata cu specii umane civilizate. Asadar, ne-am urcat in masina si am pornit navalnic spre aceasta noua destinatie: Neptun.

O data ajunsa acolo am realizat ca degeaba imi exersasem mimica de entuziasta. Plaja de aici era impanzita de mucuri de tigara numai bune de construit o noua harta a Romaniei. Eram totusi in vacanta pe taramuri neaose asa ca am decis sa las la o parte pretentiile de civilizatie si sa ma adaptez la situatie. Mi-am amenajat frumos locusorul pe plaja si am inceput sa alternez baia de soare cu cea in apa, bucuroasa ca macar aici scapasem de zarva comerciantilor ambulanti. Si cum ma desfatam frumos cu gandul asta, apare un nenica negricios ce racnea ca un tenor anonim :”Covrigei calzi la Fanica, face bine la burtica”. Am aruncat o privire la marfa omului usor amuzata de sloganul lui. Covrigii aia aratau de parca sufereau de insolatie. Nu aveai cum sa ingeri asa ceva, daramite sa ii si digeri.

Insa, noutatea si totodata atractia acestei plaje a fost o soparla verzuluie, simpatica, a carui proprietar o oferea drept colega de poza contra sumei de zece ron. Desi nu parea foarte vesela de acest negot, simpatica creatura statea cuminte in pozitii exersate pentru a nu-si dezamagi stapanul. Ca bonus, se pare ca oferea si senzatii aparte. Drept urmare, domnita care a vrut sa aiba o asemenea fotografie pentru posteritate s-a aratat infiorata la atingerea necuvantatoarei.
Ce dildou, ce jucarii sexuale, soparla e pe val!

5 thoughts on “Amintire de vacanta 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *