Vila Anastasia Costinesti

Am ales ca in acest an sa nu fac nici o rezervare pentru vreo pensiune/vila pentru a nu avea nici un fel de surprize cand ajungem. Privind in urma pot spune ca am facut o alegere foarte buna. Am ajuns dimineata pe la 6.30 in Costinesti, am baut o cafea, am facut o plimbare pe la malul marii si pe la 8 si`un pic am mers sa cautam cazare in Costinesti.

Am trecut peste omuletii care erau pe la marginea drumului cu “poftiti la cazare” ca nu`mi inspirau incredere si am intrat noi doar in locurile in care parea ca este ceva misto. Dupa vreo 3-4 vizitari de locatii ne hotarasem noi intr`un fel unde sa ne cazam. Intamplarea a facut ca in momentul in care eram hotarati sa mergem la o alta vila sa ne abordeze din poarta o doamna care ne`a invitat frumos sa vedem si locatia dumneai. Am trecut peste faptul ca cerea 100 ron pe noapte si am intrat sa vedem camera. A fost un moment de genu` dragoste la prima vedere. Totul frumos, curat, pus la locul lui. Am negociat la pret si pana la urma am batut palma. De apreciat este faptul ca a fost dispusa sa negocieze si a preferat sa piarda niste bani, dar sa ne castige de clienti.

In camera avea 2 paturi lipite (care faceau un pat mare de nu ne gaseam noaptea), inca un fotoliu pentru inca o persoana, masa, tv, un dulap mare(in care am gasit si 2 pături care au fost chiar de folos), balcon cu 2 scaune si`o masa. Baie marisoara, cu uscator de par, dus. Singura problema a fost ca suportul unde cadea apa de la dus nu era foarte inalt si cadea apa pe langa. Noroc ca avea caldare cu mop si rezolvam dupa problema.

Inca o bila alba pentru parcare in curte, gratar, frigider la comun si bucatarie. Wirelessu` mergea de la vecini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *