Popas cucorani Botosani

Pentru ca in perioada aceasta incerc sa renunt la unele obiceiuri de alimentatie, atentia ma dribleaza persistent si se directioneaza fara autorizatie spre tinutul gastronomic. Si cum sa nu-i fiu supusa cand se inarmeaza cu imagini, perceptii si senzatii care imi exploateaza papilele gustative? Om sunt si cu greu ma chinui sa fac fata unei hartuiri ca asta.

Si cum ma perpeleam eu asa cu gandul la ceva bun din categoria interzis, mi-am adus aminte de un ospat pe cinste la un restaurant de prin apropierea Botosaniului. Se cheama Popas Cucorani si e un loc care nu mai are nevoie de nici o reclama. Spun asta pentru ca mancarea e extraordinar de buna si locatia e mereu impanzita de oameni. Cred ca e unul dintre putinele locuri care si-a mentinut in timp calitatea serviciilor. In plus, restaurantul este dotat si cu un teren de sport creat probabil pentru a nu-si transforma clientii in niste obezi.

Eu nu ajung foarte des pe acolo, dar de fiecare data nu gasesc nimic care sa ma nemultumeasca. Aaa, poate doar excesul de verdeturi folosite ca decor pentru ca eu nu sunt o amatoare de astfel de legume.

Nu stiu de ce ma ostenesc cu atatea descrieri cand pozele pot face toata munca in locul meu. Priviti si salivati! Sper sa aveti servetele prin preajama.

3 thoughts on “Popas cucorani Botosani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *