La Kaufland ai garantia ca ai ales pretul gresit

Stiti genul ala de oameni care dupa ce fac cumparaturi in hypermarket si trec de casele de marcat, isi dau seama ca mai aveau nevoie de ceva. Ei bine, degeaba m-am amuzat in trecut pe seama lor ca recent am fost un fel de “rade ciob de oala sparta”.
Si daca tot m-am intors dupa un singur produs, in timp ce asteptam cumintica la rand sa achit, am vazut un balsam de buze cu un pret promotional si am zis sa iau si eu unul, barem sa fie bonul fiscal mai valoros. Si a fost, chiar mai valoros decat ma asteptam..asa cu vreo 3 lei. Pentru ca am o viteza de calcul schumarcheriana sau pentru ca aveam doar cateva produse cumparate, mi-am dat seama instant ca ceva e neregula si Kauflandul incearca sa ma tepuiasca de cativa leuti.

In astfel de situatii simt la nivelul limbii un soi de mancarime suparatoare si pana nu ma manifest verbal nu reusesc sa scap. Asa ca i-am transmis casierei durerea la care ea, inerta si robotica zice:
“Sigur v-ati uitat la pretul altui produs”. Simteam sa-i zic ca si eu sunt sigura ca activitatea la nivelul creierului ei tinde spre zero, dar pasnica i-am raspuns:
“Puteti verifica singura. Produsul e chiar langa dumneavostra.”
“Mda, zice spasita. Mergeti la biroul de informatii”

In toti cei cativa metri parcursi pana acolo, m-am rugat sa dau peste cineva empatic cu problema mea. Cred totusi ca divinitatea era ocupata cu probleme mai arzatoare la ordinea zilei si, prin urmare, am dat peste o morocanoasa pentru care dimineata nu reprezenta momentul preferat al zilei. In zadar i-am explicat situatia si am subliniat ca supararea mea nu statea in cei 3 lei pe care i-am platit in plus, ci in faptul ca mi se pare normal sa platesc la casa cat scrie pe eticheta produsului. Saraca n-a inteles nimic. Alminteri cum sa-i explic reactia si raspunsul la intrebarea unui angajat chemat sa remedieze problema, silabisit astfel” Eii, pentru un balsam…”. Atat a priceput ea mititica.
Mai mult, imi tot repeta ca o banda defecta ca nu e ea vinovata de situatie si ca a fusese inventar si,si, si…, dar cine a mai urmarit scuzele ei. Luasem deja micul dejun si eram complet satula.

NB: Stie cineva de cand expresia “inventar a fost acum doua zile” e desantata???Pentru ca Ciprian care ma insotea, a avut indrazneala sa-i detroneze astfel scuza cu inventarul si a fost atentionat “sa vorbeasca frumos”. Da, halal vocabular. Sa nu cumva sa mai cuteze careva sa-i spuna asemenea vulgaritati!!

11 thoughts on “La Kaufland ai garantia ca ai ales pretul gresit

  1. alex_blue

    uite de asta cumpar eu de la carrefour…acolo imi dau produsul la pretul de pe eticheta, daca eticheta e a produsului respectiv…acu’, sunt curios cati dintre noi ar reclama faptul ca a platit mai putin decat pe eticheta? intrebare retorica, nu astept raspuns 😛

  2. NentuNimeni

    Mai aveti cel putin 3 articole despre Kaufland. Acum ori sunteti masochisti, ori va place s-o ardeti cu drame ieftine pe un blog. Daca nu va place, nu mai cumparati de acolo. Simplu. Eu unul am cumparat de multe ori in 2 ani de acolo si n-am avut o problema. Daca n-ar fi fost vorba de bani, n-ai mai fi scris articolul asta. Ca tu vrei sa ne convingi ca de fapt erai tu foarte indignata ca n-a fost pretul pus bine, e o mare baliverna. Puteati sa intelegeti ca a fost o greseala, ca e greu de tinut cont la un hypermarket de fiecare chi-chita sau pur si simplu sa nu va pese, ca vorba lor ” pt 3 lei “. Asa e romanasu’, cauta scandal.. 3 lei e mult dom’le, E SCUMP! Ne-au fraierit astia de 3 lei, hai sa ardem magazinul ! Sau puteai sa nu mai iei produsul cand ti l-a trecut prin casa, dar na, aveai mare nevoie de un balsam de buze ;(

    Srsly, stop being drama queens si faceti ceva in folosul societatii. kkthxbbq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *