Clienti, clienti..

Pentru voi am azi 2 perle:

1. Duce colegu` o masina de spalat la un client si ridica de la acesta produsul vechi(deseu) corespunzator reducerii de buy back pe care clientul o primise in magazin. Nu trec 2-3 minute dupa ce-a lasat marfa ca se trezeste cu un telefon disperat de la om. Ce se intamplase?Omu` a pus hainele pentru spalat in cuva si`a uitat de ele. Nu stiu cum de n`a observat cat a coborat masina de spalat in brate cateva etaje..
Si tot din acest ciclu, poate chiar mai rau. La fel, campanie buy back, de data asta la frigidere. Dupa 4 etaje coborate cu vechiul frigider, clientul isi da seama ca a uitat sa scoata TOATA mancarea din el. N`as fi vrut sa fiu acolo cand a deschis frigiderul :))

2. O faza de azi. Vine omuletu`, intreaba de un home cinema ceva misto. Inceputu` era bun. Scoate telefonu` (iphone 4 bineinteles) si`mi arata niste boxe, model de acum vreo 4 ani de la Eboda, boxe care parca era cioplite cu barda in spatele casei. L`am dezumflat repede cand i`am zis ca erau urate cu spume. Ii mai aratam cateva modele, mai cere vreo 2 explicatii si da sa plece. Intre timp fimei`sa plecase de langa el si era undeva la vreo 10 m. La care el de colo: ăiii!!hai sa mergem!! Pacat de gagicuta ca parea fata finuţă.

Spuneti si voi acuma, cum sa te plictisesti cand in fiecare zi mai descoperi ceva nou? Si cand credeai ca le`ai vazut pe toate, poc te trazneste..
Si un banc, aproape fara nici o legatura cu faza a2a:

– Buna ziua, domn’ doctor.
– Buna ziua, cu ce va pot fi de folos?
– Domnule doctor, din cand in cand imi apar doua pete verzi intre picioare, sus langa pasarica. Ce credeti ca ar putea fi?
Doctorul o consulta, apoi o intreaba:
– Aveti un prieten, un amant, ceva ?
– Domnule doctor, va rog… sunt casatorita!
– Doamna! Daca nu-mi spuneti adevarul nu va pot ajuta, si va rog sa plecati.
– Da, bine, am un amant.
– Si este cocalar?
– …!! Da.
– Atunci va rog sa-i spuneti ca cerceii lui nu sunt din aur.

4 thoughts on “Clienti, clienti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *