X Factor la final

Povestea X Factor s-a incheiat.Castigatorul? Nimeni altul decat Andrei Leonte: un tinerel frumusel, cu o voce draguta, care-mi aminteste de inceputurile celor de la BSB sau *Nsync. Desi nu i-am dat nici o sansa in competitie inca de cand l-am vazut in auditii, a reusit prin atitudinea de crai ranit si lezat sentimental sa intre la sufletelul multor dudui si demoazele. Nimic rau in asta. Pana la urma, nu s-a cautat neaparat cea mai buna voce, ci un om care sa poata fi difuzat la radio, un cantaret cu priza la public. Iar pe Andrei Leonte nu-l poate acuza nimeni de lipsa de conectare. Cred ca Morar nu-si mai incape in piele de mandrie ca castigatorul e din ograda lui. Fara indoiala, are senzatia ca lui i se datoreaza victoria. Saracutul!!

Ce-i drept, mi-ar fi placut sa castige Alin Vaduva. O voce incomparabil mai buna, cu o mare siguranta in interpretare, dar care l-a pierdut, cred eu, pe “vino-ncoace”, pe parcursul galelor. Insa, vom mai auzi de el cu siguranta, pentru ca are toate atuurile unui artist in devenire.

Ce sa zic de Iulian Vasile? Pacat ca nu l-a ajutat nici fata si nici lipsa de modestie pe alocuri. Incercarile lui de a-si pune in valoare carisma si de a parea un cuceritor dadeau de foarte multe ori in penibil. Ar fi fost foarte bun la o auditie pe nevazute.
Sper sa mai aud de cei 3 concurenti sau macar de Andrei Leonte. Altminteri, competitia asta nu si-a atins cu adevarat scopul.

2 thoughts on “X Factor la final

  1. darklorelei

    Cred ca Andrei se va pierde. Pana si el stie ca nu merita premiul. De Alin vom auzi cu siguranta! El are tot ce ii trebuie: voce, atitudine, look, miscari, emotie, empatie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *