De ce sunt femeile asa curioase?

Treaba urmatoare se intampla de acest Craciun. Facusem comanda de un Samsung Galaxy Y de pe emag si speram sa ajunga la timp, inainte de Craciun. Prima greseala a fost ca am lansat comanda de pe contul de emag a nevestei si astfel putea sa urmareasca usor traseul comenzii. Cand am vorbit la telefon mi-au promis ca ajunge pana marti, asa ca marti am dat telefon sa vad ce si cum. Plaseaza tipa comanda, imi confirma ca telefonul a ajuns in Iasi si modifica si in stare comenzi ca livrat. Sa va zic ca in 15 minute deja aveam telefon de la femeie sa merg sa ridic telefonul ca a sosit? Mai fa surpriza daca poti..pana la urma s-a dus tot ea ca era prea nerabdatoare.

A 2a treaba, la o zi diferenta. Vroia neaparat o carte de pe libris, si tipa imi promite ca va ajunge la timp, inaintea craciunului. Marti ma suna curierul dupa ora 15.00 cand deja eram la munca si stabilesc cu el sa mi-o aduce miercuri pana in 14.30. Deja miercuri la ora 14.00 aveam telefon de la nevasta intreband de carte. Sa nu stric surpriza ii zic ca am vorbit cu curierul si ajunge mai tarziu, cam dupa 17.30 sa fie ea acasa. Sa vezi dom`le ce nervi ca de ce n-a adus ala cartea, sa-i dau numarul ca-l suna ea. Cu greu am reusit s-o conving sa aba rabdare ca o sa vina si cartea.

Eu zic ca a fost mai frumoasa surpriza cand a gasit cartea sub brad cand a ajuns acasa. Culmea e ca daca n-as fi lasat ambalajul in cosul de gunoi nici n-ar fi vazut cartea sub brad :))
Cam asta e cu femeile, nici o surpriza nu mai poti face ca tot omu`..

3 thoughts on “De ce sunt femeile asa curioase?

  1. Mack

    Acum cu prietena mea fac in felul urmator. Ii zic ca i-am luat ceva, ii dau unul-doua detalii nesemnificative si dupa aia ma distrez la maxim cum se chinuie sa ma convinga sa-i spun. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *