Asa dorinta, asa vreme

Acu vreo 2-3 saptamani daca puneai o poza cu zapada pe twitter/facebook capatai rapid 20 de sharuri. Zilele astea e cam periculos sa faci asa ceva ca s-ar putea sa-ti zica careva de dulce. Tineti minte cum ne rugam si noi sa dea macar un pic de zapada sa nu fie iarna asta chiar degeaba. Uneori dorintele se mai si implinesc. A nins weekendul asta cat vreo 2 ierni. Trafic paralizat, drumuri inchise, tot tacamul.

Mai este careva care sa-si mai doreasca ninsoare? Nu cred..

Am avut azi o aventura automobilistica de voie de nevoie. Un drum de la gara pana in tatarasi a durat cam jumatate de ora din care cred ca 5 minute cred ca m-am chinuit sa scot masina din parcare de pe langa autogara. Am ramas in pana bineinteles si la iesirea de pe sfantu` andrei spre palas unde am avut nevoie de 2 semafoare sa pot trece si sa nu uit de drumu` dinspre tudor spre metalurgie, drum pe care erau 2 utilaje care mergeau in paralel cu 10 km/h. Si sa fie totul maxim de jenant, am reusit din 4 incercari sa trec peste liniile de tramvai sa intru in parcare.

Sincer, sa fi fost si 50 de masini de interventie cu plug tot n`ar fi putut face fata la ce-i acum afara. Practic, nu pleci cu nici o sansa in fata ninsorii abundente. Daca asa e in oras nici n-as vrea sa ma gandesc ce-i in afara lui.
Ma felicit pentru c-am fost inspirat (una din putinele dati) sa-mi iau concediu. Saptamana asta masina ramane in parcare si o s-o mai vizitez o data la 2 zile s-o curat de zapada.

Ca o concluzie, stati cuminte in casa si daca e nevoie sa iesiti cu masina conduceti cu mare grija.

3 thoughts on “Asa dorinta, asa vreme

  1. Sakin

    Eu am reusit sa plec luni dimineata (6 feb), de la Iasi la Vaslui. Drumul arata binisor, tinand cont la cat a nins, insa m-am ‘distrat’ cand am vazut ca din doua utilaje pe acest tronson de drum, unul dintre ele il scapasera in sant:D (vizavi de Motel Bucium)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *