Incotro se indreapta turismul romanesc?(2)

Partea a2a azi

Continui cu urmatoarele idei:

– Numele locatiei: cred ca am gasit 200 de pensiuni floare de colt, si daca nu floare de colt atunci este edelweiss care in traducere libera este acelasi lucru. Sa nu mai zic de pensiunile Ana, Oana, Maria, Mihaela si alte nume mai populare de femei. Sa vezi distractie cand cauti dupa nume si gasesti cam in acelasi zona 2-3 cu acelasi nume. E confuzie totala, va zic sincer. Din acelasi ciclu, cum sa nu-ti numesti pensiunea: Brici, Hai la munte si alte asemeanea. Vrei sa fii deosebit, dar nu faci decat s-o dai in bara cu gratie

  

– Descrierea pensiunii si a zonei din care face parte: Tu om intreg la minte, de ce nu-ti pui familia la un brainstorming si sa rezulte o caracterizare decenta? Exista si gugal sa te ajute, trebuie doar sa cauti. E chiar asa greu sa descrii in cuvinte ce o sa gasesc pe acolo? Fa un 10% discount la un client mai istet si-ti tranteste o descriere de sta matza in coada. Trebuie doar sa vrei, ca metode se gasesc. Si daca tot suntem aici, spune-mi si ce pot face in zona; cred ca te duce capu` ca n-am venit sa stau in casa sa ma uit pe pereti. Pereti am si eu la bloc. Nu incerca sa fii amuzant pe banii tai.

ps: ca roman, sa nu ma pui sa mulg vaca si sa intorc fanul; la straini poate merge, ca n-au mai vazut, dar n-ai sa prinzi romanu` iesit in concediu facand asta..

     

      

     

– Lipsa indicatiilor, reperelor, sau mai bine cum ajung la tine? Au fost pensiuni la care am gasit niste coordonate, sau cel putin o harta cu traseul pe care trebuie sa-l urmezi. La unele am gasit doar o strada sau a 4-a casa cu acoperis galben si gard cacaniu cum intri in sat. Pai daca eu intru pe partea cealalta?Nu te caut pana maine? Cat dureaza sa afli coordonatele locatiei?3 min? Sa le pui pe site?Inca 3 minute? Omul este foarte comod si nu va sta sa opreasca din 10 in 10 m sa intrebe de pensiunea ta (si revenim la primul punct, cum ar fi sa cauti pensiunea ana intr-o localitate in care sunt doua cu acelasi nume?)

– Seo excesiv: Ai gasit pe cineva care sa-ti faca situl? E bun, e un inceput. Din dorinta de a fi cat mai sus pe gugal esti tentat sa mergi spre acest seo intensiv. Astea sunt probabil firmele care promit ca te aduc primu` pe gugal intr-o saptamana. Nu arunca la fiecare 2 fraze cazare Sibiu, cazare in Sibiu, cazare zona Sibiu. Va iesi un mare fâs din care nimeni nu va intelege nimic. N-ar avea rabdare sa creasca de la sine, sa capete linkuri, vor totul din prima zi.  Oricum gugal e sus si vede tot..Am avut impresia la unele situri ca proprietarii n-au platit serviile de web design si prin urmare acestia au postat dupa bunul plac.

     

     

     

     

 

Si la urma cateva linkuri de amuzament: (culmea e ca in cateva luni au mai disparut din siturile cu care facusem lista)

1. ski-sky.ro; vedeti caracterizarea camerelor 🙂
2. popasparadis.ro numai la mine iese din cadru situl?Pentru ce rezolutie o fi facut?
3. galant.ro ce muzica! ce flash! ce procesor la 50%!
4. pensiuneasarah a sunat anul 2000 ca-si vrea situl inapoi :))
5. cazarefelix flasu`revine!
6. caia albastru ce voronet, va zic drept!
7. cabana trei brazi un pic scroll si vedeti harta de acces. Asa-i ca-i miezu` din fanta?
8. abel.go.ro doar intrati si cautati infinitul 🙂
9. mai aveau un site, doar ca tipa avastu` cand intru si n`avea rost sa vi`l dau

One thought on “Incotro se indreapta turismul romanesc?(2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *