M-am mutat

Dupa 3 ani si`un pic de cand am inceput blogul mi`am schimbat intr-un final si casa. Tinand cont ca cei de la gazduirea veche mi-au zis ca 1000 si ceva de vizitatori pe zi (nu doar blogul asta, toate:) sunt prea multi pentru tipul de abonament ales, m-am decis ca-i momentul sa caut in alta parte. Nu am nimic cu ei, m-au ajutat de fiecare data, dar totul pana la bani. Era o clauza prin contractul lor (pe care recunosc ca nu l-am citit pana in momentul de fata) in care se specifica faptul ca e trafic nelimitat in limita a 1000 de vizitatori pe zi. Ceva de genu` nelimitat pana la un punct.

M-am invartit, am intrebat si pana la urma am dat de Ionut de la gazduiresite.ro, un consatean de`al meu care mi-a facut o oferta pe care nu am putut`o refuza. Din cauza ca nu eram mutat complet pe serverul nou tot apareau erorile alea aseara. Am incercat eu sa repar, am facut prostii mari (nu c-ar fi fost foarte greu), si pana la urma am lasat in seama profesionistilor, recte Ionut, care intr`un sfert de ora a reparat si`a aranjat tot ce`am stricat eu in 4 ore 😀

Nu-mi ramane decat sa vi`l recomand calduros pe Ionut si gazduiresite.ro pentru profesionalism si rapiditatea de care a dat dovada de cate ori am avut nevoie de el si de serviicile lui. Presupun ca va urma o colaborare de durata.

14 thoughts on “M-am mutat

  1. florin

    1000 pe zi e jenant pt ei. trafic nelimitat in limita a 1000 de vizitatori pe zi nu e trafic nelimitat, e scam. 1000 e nimic pentru un server care nu e oversold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *