Pur romanesc 3

Cred ca v-am povestit eu mai demult cam cati bani am virat lunar pentru reparatia celui de-al doilea lift din blocul in care stau. Ironic este faptul ca stau la parter si totusi am avut de platit ca cel de la etajul 10 care foloseste liftul in fiecare zi de cateva ori. Sa zicem ca ar fi corect cumva, tinand cont ca a platit tot blocul cand au fost reparatii de facut la subsol, si m-as fi putut trezi in orice moment cu rahati plutitori prin baie.

Ok, liftul a fost reparat cam intr-o luna si ceva, bani am bifat cam 500 lei/apartament. Un calcul rapid 144 apartamente X 500 lei= 72.000 lei, deci o caciula de bani. Cred ca mai construiam 1 etaj cu banii astia :). Au mai ramas oameni blocati prin el pe la diverse etaje, si cu chiu cu vai l-au reparat aproape de nou.

Si sa ajung unde ma pornisem. Priviti mai jos cum arata afisajul dupa doar o luna de folosire. Nu-i place deloc romanasului nostru sa pastreze ceva curat si frumos. Pana nu da el un pumn la nervi sa se vada cine e seful parca nu se simte bine. Ca o fi dintre locatari, c-o fi din exterior prea putin mai conteaza. Ceea ce conteaza este ca romanului ii place in cotet, si cand mai iese de acolo simte nevoia sa-si arate originile.

3 thoughts on “Pur romanesc 3

  1. Catalin-Ghoul

    500 lei? cum adica 5 milioane? deci mie nu imi vine sa cred ca sa dat 500 lei de familie? 5 milioane? as 90% dintr-un salar minim pe economie… cum

  2. Catalin-Ghoul

    Si in plus, sunt 144 apartamente, fratieee pai daca trebuie sa se repare liftul la mine in scara avand 30 de apartamente prin calcul matematic, ar trebui sa platim 2400 lei de familie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *