Hai ca se misca treaba

De cand is mutat in tatarasi n-am putut sa nu observ garajele de prin zona, garaje din care nu am vazut intr-un an jumate sa intre/iasa vreo masina. Acum vreo 2 luni a aparut prima somatie de prezentare a actelor de constructie pentru ele. Bineinteles nici o miscare. Judecand dupa faptul ca azi garajele au fost daramate, acele acte nu prea existau. Uitati si voi cam cate prostii erau in aceste garaje. Nu ca ocupau spatiul degeaba?Acum macar s-au mai creat vreo 5-6 locuri de parcare, care si asa erau necesare la cate masini nu aveau loc.

Cred ca cel care a facut reclamatia avea ceva pile mai pe sus ca prea s-a miscat repede treaba. Oricum, e bun si anul electoral la ceva, incepe sa se miste treaba. O singura dorinta mai am, poate poate se indeplineste: vine cineva sa puna cateva petece pe straduta mea?Numai atat mai doresc 🙂 Urmeaza zilele urmatoare si pozele cu straduta dupa bombardamentul de iarna.

10 thoughts on “Hai ca se misca treaba

 1. Reclame Tv

  S-au miscat atat de repede pentru ca e an electoral. De ce n-au facut-o pana acum, ca doar cascarabetele alea nu sunt de ieri de azi acolo?

 2. Pavel

  Mda… din toamnă se tot plimbă prin tot oraşul cu şantiere şi demolări. De-ar fi an electoral în fiecare an perfect ar mai fi.

 3. T&T

  Tataraaaasi…daaa..si eu tot pe-acolo 😀 De inceput au inceput insa doar cu 2 viteze : incet si foarte incet. Strazile, asa cum stie toata lumea, plombe neaparat, gunoiele stranse la timp, de caini ce sa mai vorbesc. Pe alei e plin de…scuzati, rahat de caine! Desi exista o lege, n-am vazut pe nimeni cu punguta si lopatica. Cel putin la cei comunitari n-am pretentie! Acum ca s-au topit zapezile au iesit la iveala toate gunoaiele “uitate” de semenii nostri de asta iarna! (uf! ce bine ca putem vorbi la trecut de ea!). Drumul pana la tomberon parea prea lung. Ba mai mult: am in zona multi pasionati ai sportului “aruncatu’ la tomberon de la etaj”. A naibii, da’ nu prea nimeresc ! Pun io’ laba pe fo’ unul dintre ei si ii mut toate resturile direct la usa!
  Din pacate, cred ca se impune o editie incognito a “Let’s do it, Romania!”. Na! daca ma zgandariti? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *