Toate la timpul lor

Eu sunt de parere ca toate lucrurile trebuie invatate la timpul lor. Sa va dau un exemplu: degeaba te apuci de facultate la 30 de ani ca nu vei avea nici un spor printre cei tineri si iti va fi mult mai greu sa inveti si sa tii pasul cu toate (in eventualitatea ca mai ai si o familie). De aceea aceste lucruri trebuie lasate sa-si urmeze cursul firesc si normal.

La categoria lucruri la timpul lor cred ca pot pune si toate jocurile de societate, jocuri care iti dezvolta abilitatile si gandirea analitica ele intretinand totodata si relatiile sociale. Cred ca aveam vreo 10 ani cand am inceput sa joc table si remi (nu remi online ca pe vremea aia nici nu prea erau calculatoare) si tin minte ca la table ma batea tata de ma rupea (asa e cand ai experienta). M-am multumit sa “fur” si eu de la fiecare joc cate ceva si in zilele astea ma bat de la egal la egal cu el(ca mai pierd si acum e alta poveste).

Tinand cont ca vrei sa mai joci inca aceste jocuri si prietenii cu care ai crescut sunt destul de departe nu-ti ramane decat sa alegi varianta de remi online care ti se potriveste cel mai bine si sa-ti inviti prietenii la joc. Varianta online are si o parte buna totusi: nu mai pierzi timp cu aranjatul pieselor, amestecarea lor, impartirea, numararea punctajelor, totul fiind automat. Si sa nu mai amintesc ca te poti juca si cu oameni de la mii de kilometri departare fara nici un fel de problema

4 thoughts on “Toate la timpul lor

 1. Yamasha

  Chiar ieri am jucat table fata in fata, e mult mai tare cand interactionezi cu omul…mai glumesti, mai povestesti una alta…asa in fata calculatorului, ce faci, comunici cu monitorul?:D

 2. ionut

  cel mai misto e fata in fata…
  1.asa mai poti trisa,cu pc-ul nicio sansa:)
  2.merge si un paharel de vin/bere/etc cu multa pofta.
  3.vezi mimica celui care urma sa inchida dar i-ai luat-o tu inainte…
  spor la joc!:)

 3. Diana

  La jocurile astea de… societate (dacă or intra și remi și table aici 😆 ) prefer clar offline-ul.
  Parcă sunt făcute doar pentru a fi jucate cu oameni lângă tine. 😀 Sau e faptul că am crescut jucându-le offline. Oricum, interacțiunea „vie” e o parte importantă din ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *