Povestea unui laptop trist

Stiti cum se intampla cand te duci cu sacul la pomul laudat si te alegi cu 2 mere pricajite? Cam asa am patit eu ieri. Dupa ce am laudat batranelul meu laptop hp ca a rezistat saracu` atata timp, ieri mi`a facut figura cand ma asteptam mai putin. Ce s-o fi gandit el? Acu` ca are un laptop mai nou ia sa-l fac eu sa ma mai bage un pic in seama..

Cum statea el asa ganditor si singurel a cazut probabil pe ganduri, si a avut grija ca in aceasta cadere sa-si rupa si-o balama, astfel incat acum nu pot sa-i mai inchid capacul ca se dezmbreaza de tot. O distractie care ma costa cel putin un milion, ca doar este de unde.

Am incercat totusi sa gasesc o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat, si pana la urma cred ca am gasit cel putin doua. Una plauzibila ar fi urmatoarea: stiti cum e cand ai un caine si la o anumita perioada vine un al 2lea?Cel nou va fi bagat mai mult in seama decat primul, si acesta va deveni gelos si va face tot sa-ti atraga atentia..cam asa cred ca s`a intamplat si cu ele 🙂

O a-2a explicatie: am facut greseala sa las laptopurile in prima zi singurele unul langa altul si cred ca au dat`o parte in parte. Asta nou avand carcasa metalica i-a dat bine la “ficati” lu` asta micu` si a cedat in cele din urma. Ce sa-i faci? Se mai intampla, nu?

Tagged on: , ,

One thought on “Povestea unui laptop trist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *