De ce ma uit la fotbal

Cred ca anul asta m-am uitat la fotbal cat pentru ultimii 5 ani. Sa nu va ganditi doamne fereste ca m-am apucat de uitat la Liga 1. In afara de evolutiile echipei mele de suflet Ceahlaul Piatra Neamt nu prea mai urmaresc altceva. Acum sa nu ma intrebati cine e antrenor la ei ca nici asta nu stiu. Acum 3-4 luni cand a jucat Romania cu Uruguay parca ma uitam la jucatorii din lot si am recunoscut aproape unul. Campionatul romanesc este mult prea imprevizil sa poti face pariuri sportive pe mobil. Cred ca trebuie sa fii un pic inconstient sau sa nu ai ce face cu banii.

Desi nu m-am uitat la meciurile din Romania, am avut totusi ochi pentru cele din Spania mai ales. Cum sa nu te uiti la reprezentatiile Realului sau Barcelonei? Nebun sa fii. Ala nu e fotbal, e spectacol in fiecare meci. Imi plac tare mult aceste doua echipe ca desi conduc lejer in aproape toate meciurile pofta de gol este nestavilita. Probabil din acest motiv s-a ajuns sa se doboare record peste record, ceva ce fotbalul spaniol nu a mai intalnit de zeci de ani.

Urmarind meciurile din semifinale pot spune ca am fost un pic dezamagit de prestatiile lor. Va dati seama ce-ar fi fost sa pui la pariuri Unibet unul din aceste meciuri?Sinucidere curata nu alta. Nu m-ar fi mirat ca unii din fanii echipei madrilene sa fi facut un infarct cand se executau loviturile de departajare.

Abia astept finala din 19 mai si fie ca cea mai buna echipa sa castige

4 thoughts on “De ce ma uit la fotbal

  1. fotograf nunta bucuresti

    Nu sunt mare microbist cu pariurile sunt la pamant..cat despre a ma uita o fac doar la finale importante…si cand joca ROmania! sau Steaua!

  2. Sorin Valcu

    Nu ma prea intereseaza pe mn fotbalul eram odata microbist da mi sa cam luat de cand a inceput steaua sa ia bataie

  3. Cristian

    Au fost vremuri cand mai puneam si eu pariuri,cand erau meciuri importante dar trebuie sa te uiti la fiecare meci ca sa ai vreo sansa. Acum pun pariu doar cand joaca Dinamo sau Liverpool 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *