De unde cumparam RCA?

Vine un moment in decursul unui an (la unii este chiar de doua ori) cand te vezi nevoit sa iei la puricat toate ofertele de pe piata in cautarea unui rca ieftin. Incepi sa intrebi pe la prieteni, cunostinte, si ajungi sa cauti si pe net bineinteles, ca doar suntem in 2012 si trebuie sa folosim puterea internetului in favoarea noastra.

Marele avantaj cand cumperi de pe internet este faptul ca in caz de nu-ti convine oferta care ti-a fost facuta poti incerca un alt site pana ajungi la cea mai buna, fara sa fii nevoit sa te plimbi prin oras de la firma la firma sau ceea ce nu-mi place mie deloc, si anume sa stresez inutil vreun broker de asigurari. Stiu ca face parte din meseria lor sa faca aceste simulari pentru fiecare in parte, dar parca ma simt prost sa pierd aiurea timpul omului. Sunt sigur ca brokerii sunt satuli de cate ori au auzit ca nu stiu unde era mai ieftin ca la ei.

Revenind la internet, este mult mai facil sa afli cat ai de platit folosind un calculator rca, completezi rapid si corect toate campurile si in maxim 2 minute ai oferta personalizata pentru masina ta. Sa nu mai amintesc faptul ca vei primi polita acasa, direct prin curier, deci nici un fel de bataie de cap nici aici.

Voi cum preferati sa achizitionati polita obligatorie RCA?

2 thoughts on “De unde cumparam RCA?

  1. fotograf nunta bucuresti

    EU am un tip cu preturi rezonabile care ma si suna ininte sa expiere polita si este si aproape!:)

  2. Vivendis

    Competitia acerba pe piata asigurarilor impune firmelor de asigurare si intermediarilor gasirea unor noi canale de distributie. Daca tot cumparam televizoare online, de ce sa nu cumparam si asigurari? Pentru beneficiari, incheierea asigurarilor pe internet are multe avantaje: timpul (nu mai pierzi vremea prin oras dupa oferte), pretul (de acasa, din fata calculatorului, vezi preturile asigurarilor la toate firmele si alegi oferta care ti se potriveste cel mai bine), rapiditatea (nu dureaza decat 5 minute sa vezi toate ofertele, iar dupa ce ai lansat comanda, primesti polita RCA acasa, prin curier). Nu mai “bati la cap” pe nimeni… Avantajele incheierii unei asigurari, indiferent care ar fi ea, RCA, locuinta, malpraxis, calatorie sau CASCO, sunt incontestabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *