Te fac un poker?

Am multe cunostinte care joaca poker online, si chiar se pricep si fac si bani buni din asta. Sa va dati seama cam ce sume poti invarti pe zi va spun ca unul dintre ei nu a muncit in ultimii 3-4 ani si totusi are o masina scumpa si duce un trai destul de bun. Nu zic ca nu sunt riscuri, ca in orice joc, doar ca trebuie doar sa stii cand sa te retragi si cand sa plusezi. Din ce am mai vazut si eu sunt destul de multi care isi asuma riscuri inutile si merg pe “all in” cand de fapt nu au o mana foarte grozava. Uneori merge, alteori nu..

Recunosc ca nu sunt un pasionat al jocurilor de noroc, din cauza faptului..wait for it…ca nu am noroc!Sunt constient ca nu tine complet de noroc, pentru ca vorba aia, norocul ti-l cam faci singur. In cazul pokerului ai nevoie si de o strategie, trebuie sa urmaresti cartile, trebuie sa inveti sa`ti ascunzi diversele grimase pe care le faci voluntar sau nu in timpul jocului. La o confruntare fata in fata trebuie sa fii cat mai natural si nimic din ceea ce faci nu trebuie sa te tradeze. Poate uneori e greu sa-ti infrangi bucuria cand ai prins cateva carti bune, dar cam trebuie sa te abtii pana la final.

Asta e partea buna cand joci poker online. Cei cu care joci nu`ti pot simti emotia cand dai de`un pot mare si astfel ai mult mai multe sanse sa castigi daca ai o mana buna sau chiar daca mergi la bluff. Poate si din acest motiv pokerul online a ajuns sa fie asa de popular in intreaga lume.

2 thoughts on “Te fac un poker?

  1. fotograf nunta bucuresti

    Eu am cunostinte care din asta traiesc si nu o duc chiar rau! desi nu mi se apre chiar un mod de viata de a depinde de hazard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *