De profesie grataragiu

Cred ca nu este un mister pentru cei care ma mai citesc din cand in cand ca sunt mare fan a preparatelor la gratar. Am incercat in ultima vreme sa execut macar un gratar pe luna (calendaristica) si aproape am reusit. Nu stiu exact de unde porneste aceasta pasiunea de-a mea, dar de oriunde ar veni ea, trebuie cultivata.

Am multi prieteni care cand vine vorba de gratar sunt primii, problema fiind la partea cu “cine are grija de el”, ca ei sunt niste delicati. Eu nu sunt asa. Unde e sfaraiala mai mare acolo sunt eu. Daca stau sa ma gandesc bine cred ca am facut gratar cam in toate anotimpurile. Mi-aduc aminte ca eram o data in ianuarie si era asa frig incat se racea carnea de cum o luai de pe gratar pana in farfurie. N-a contat, am continuat pana am terminat de facut toata carnea. Cred ca n-am facut gratar cand a fost o ploaie torentiala ceva, in rest ploile de vara nu prea m-au oprit.

Unde vreau sa ajung eu cu toate astea?Pai trebuie sa ma aleaga Somnulescu sa-i fiu coechipier in echipa ce va sfarama concurenta duminica in parcare la Iulius Mall.
M-am gandit deja si la un nume. Cum suna Golden Boys?

4 thoughts on “De profesie grataragiu

 1. ciprian Post author

  era un banc bun pe tema asta:

  – Tu, nevasta, este adevarat ca ai avut mai multi barbati inainte sa te mariti cu mine?
  – Mai, barbate ! Mancare buna ai?
  – Am!
  – Haine curate ai?
  – Am!
  – Azi noapte ti-a placut?
  – Mi-a placut!
  – Da’ ieri-seara ti-a placut ?
  – Si inca cum!
  – Pai cum crezi tu ca se invata toate astea, la fara frecventa?

  asa si eu!astea se invata la fara frecventa?:))

 2. Daniel

  Arata foarte bine… si cu siguranta a fost delicios. Golden Boys este un nume bun, plus ca poate fi retinut cu usurinta de catre persoane. Cu siguranta te pricepi… Totul arata grozav 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *