Campionatul national de gratar Golden Brau, editia Iasi

Am participat ieri alaturi de Somnulescu si Radu Tutuianu de la 7Est la editia blogeristica a gratarului Golden Brau, varianta de Iasi. Adversarii nostri directi au fost Monoranu impreuna cu Ciprian si Gabriela de la Ziua de Iasi.

Cand am ajuns noi, gratarele erau deja incinse si ne asteptau doar sa le folosim. Am avut in grija jumatate de pui si 4-5 cabanosi, din care sa facem ce credem noi de cuviinta mai bine. Am ales bineinteles pieptul de pui (ca era cel mai rapid de facut; am ocolit pulpa ca de obicei nu se face bine) pe care l-am tinut inainte in bere si condimente, iar cabanosii i-am gatit in modul clasic. Din cabanosi a rezultat sticla de bere Golden Brau, care din pacate, nu a prea a punctat la impresie artistica. As fi vrut sa fie si un sos ceva, dar sincer nu m-a dus capul la ce combinatie sa fac din ulei, mustar, ketchup, hrean si mirodenii.

Din pacate pentru noi (asa cum zicea si mesterul Manole: e nevoie de-o femeie in casa asta) s-a vazut mana de femeie fix unde era cel mai important, si anume la asezarea intr-un mod placut a rezultatului final in farfurie, unde cei din urma au fost mai inspirati decat noi, si implicit au castigat dreptul de merge la Bucuresti unde se vor intalni cu ceilalti bloggeri care se vor califica in finala. Se pare ca cei care s-au uitat mai mult la Masterchef au avut de castigat :))

Din Iasi va mai pleca la București la finala din 21-22 iulie echipa “Doi burtoși & friends”, care a fost favorita celor 3 jurati.
Nu pot decat sa le urez succes, si sa aiba grija sa nu faca Iasul de ras in marea finala.

7 thoughts on “Campionatul national de gratar Golden Brau, editia Iasi

  1. Pingback: Duelul Gratarelor - Campionatul National de Gratar Golden Brau | somnulescu.com

  2. Pingback: GALERIE FOTO: Ne-am distrat la Campionatul de Gratar Golden Brau | Adrian Nechifor

  3. Pingback: Campionatul national de gratar e pe bune | RaduPricop.Ro

  4. Pingback: Un gratar mult asteptat | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *