De ce nu apar aparate foto cu boobs detection?

Sunt atat de multe momente in viata cand ai avea nevoie de asa ceva incat este pacat ca aparatele foto care se fabrica sa nu aiba asa ceva. Daca tot s-a facut pentru smile detection su face detection, de ce sa nu se faca si pentru boobs detection? Nu ca-i discriminare?

Ma gandeam sa fie o chestie simpla de utilizat, doar sa lasi aparatul deoparte si cum prinde o pereche de sani, cum zoom si poza. As putea duce la extrem un pic aceasta idee cu adaugarea catorva functii mai speciale: selectarea marimii sanilor pozati (poate intr-o zi am chef numai de C-uri), numarul de cadre care sa le faca in cateva secunde, forma sanilor (mere, pere, pepeni).

Am gasit totusi un inconvenient la acest produs: sa spunem ca iti da un cuplu un aparat foto sa le faci poza. Executi tu poza si cand sa te uiti sa vezi ce-ai pozat, iti dai seama ca acolo apar doar sanii, dar fara barbatul de langa. Nu as vrea sa fiu acolo cand trebuie sa-i explici cum de sunt numai sani in poza.

Bineinteles ca fara un motto nu exista. Am putea alege: “Boobs detection, pentru perversul din tine” sau “Boobs detection, pentru ca doar sanii conteaza” si alte variatii de genul asta. Se ofera vreun producator sa execute asa ceva? Macar un prototip ceva..

ps: sper ca nu m-a luat nimeni prea in serios cu postul asta

One thought on “De ce nu apar aparate foto cu boobs detection?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *